Movenpick Resort Soma Bay Afbeelding Movenpick Resort Soma Bay
Movenpick Resort Soma Bay
Bestemming: Rode Zee - Soma Bay

Movenpick Resort Soma Bay


Algemeen












Algemene beschrijving:

Movenpick Resort Soma Bay ligt op 100 m van een zandstrand. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn lobby, airconditioning , receptie, winkels, een kapper en mini-markt aanwezig. De medewerkers van dit 4 verdiepingen tellende hotel spreken Engels, Duits en Russisch. Een speeltuin voor kinderen is aanwezig. 3 zoetwaterzwembaden met een ge&239;ntegreerd kinderzwembad zijn beschikbaar. Voor ontspanning worden verfrissende drankjes aangeboden bij het poolbar. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar gratis op het strand en bij het zwembad. Afstand van het hotel naar: centrum van de stad (45 km), luchthaven RMF (194 km), winkels (45 km), toeristische informatie (45 km) en luchthaven HRG (75 km). Het hotel zorgt ervoor dat mensen met een handicap van de volgende voorzieningen gebruik kunnen maken: drempelvrije toegang. Voertuigen kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats.



Voorzieningen:

Voor uw gemak biedt het hotel wasservice, roomservice, strijkservice, een geldwisselkantoor, schoonmaakservice en een kluis. Toegang tot internet is mogelijk op wifi-hotspots. Dit gezinsvriendelijke hotel biedt een kinderclub, animatie voor kinderen en een kinderbadje om voor een comfortabel verblijf voor zowel de ouders als ook de jonge gasten te zorgen. Openingstijden van de receptie: 24u. Het hotel heeft een vergaderzaal.



Eten:

Het hotel heeft 3 restaurants. U kunt genieten van een drankje in de bar van onze lobby. All-Inclusive: All-Inclusive omvat frisdranken (service uren: 10:00 - 23:00), snacks (service uren: 13:00 - 16:00), bier (service uren: 11:00 - 23:00) en wijn.



Sport en ontspanning:

Bij Movenpick Resort Soma Bay bestaan de wellness faciliteiten onder andere uit een whirlpool, een spa en stoombad. Een scala aan recreatieve activiteiten wordt aangeboden door het hotel zoals tafeltennis en een animatieprogramma. Gasten, die een sportieve vakantie willen, kunnen gebruik maken van activiteiten als fitness, aerobics en beachvolleybal. Het hotel biedt voor zijn gasten, afhankelijk van het weer en seizoen, live muziek of een avondprogramma.



Aanvullende informatie:

Betalingsmogelijkheden zijn: American Express, Visa Card, Euro/Master Card en Diners Club. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Movenpick Resort Soma Bay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail