Egypte

Egypte

Wilt u er gauw even tussenuit? Heerlijk genieten van zon, zee en strand in een aangenaam hotel of resort aan een kristalheldere warme zee? Boek dan nu een bijzonder aantrekkelijk geprijsde lastminute vakantie Egypte van VakantieStunt.nl. Egypte heeft zich de afgelopen tijd ontwikkeld tot een van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Het fantastische klimaat dat het gehele jaar zorgt voor aangename temperaturen en volop zon, de fascinerende geschiedenis van Egypte die op tal van plaatsen nog dagelijks beleefd kan worden, de ongekend mooie en eenvoudig te bereiken onderwaterwereld en het enorme aanbod aan hotels en resorts in alle soorten en maten maken van Egypte de ideale vakantiebestemming. De badplaatsen Taba, Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna en Marsa Alam, gelegen aan de Rode Zee, en de steden Luxor en Cairo hebben allen hun eigen karakter.Vakantie Egypte

Wilt u er gauw even tussenuit? Heerlijk genieten van zon, zee en strand in een aangenaam hotel of resort aan een kristalheldere warme zee? Boek dan nu een bijzonder aantrekkelijk geprijsde lastminute vakantie Egypte. Hieronder treft u een selectie van de mooiste aanbiedingen en lastminutes Egypte van VakantieStunt.nl.

Egypte heeft zich de afgelopen tijd ontwikkeld tot een van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Het fantastische klimaat dat het gehele jaar zorgt voor aangename temperaturen en volop zon, de fascinerende geschiedenis van Egypte die op tal van plaatsen nog dagelijks beleefd kan worden, de ongekend mooie en eenvoudig te bereiken onderwaterwereld van Egypte en het enorme aanbod aan hotels en resorts in alle soorten en maten maken van Egypte voor velen de ideale vakantiebestemming. De badplaatsen Taba, Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna en Marsa Alam, gelegen aan de Rode Zee, en de steden Luxor en Cairo hebben allen hun eigen karakter. Bekijk welke van deze vakantiebestemmingen het beste bij u past en maak een keuze uit de vele hotels en resorts die wij in ons aanbod hebben.

Ontdek nu zelf waarom Egypte een zeer geliefde en bijzondere vakantiebestemming is geworden!

Boek nu uw vakantie en vlieg lastminute naar de mooiste vakantiebestemmingen in Egypte. Profiteer direct van de voordeligste aanbiedingen en lastminutes bij VakantieStunt.nl.

Of u nu kiest voor een lastminute zonvakantie, rondreis of duikreis naar Egypte, voor de goedkoopste vakanties bent u bij VakantieStunt.nl op het juiste adres!

Vakantie Egypte, het land van de farao's

De machtige Nijl stroomt traag door onmetelijke zandwoestijnen en laat een groen spoor na om te eindigen in de indrukwekkende en vruchtbare Nijldelta. Al dobberend op de Nijl in een typische Egyptische felucca, ontdekt men waarom Egypte ook wel het Geschenk van de Nijl wordt genoemd.

In het drukke en levendige Cairo kunt u opgaan in de Arabische wereld. Men kan er een ware ontdekkingsrondreis maken door de vele smalle straatjes en de met exotische koopwaar uitpuilende souks. De vriendelijke en gastvrije bevolking zal u met open armen ontvangen en u graag kennis laten maken met hun tradities en gewoonten. Onder het genot van een glaasje thee, een waterpijp of een plaatselijke culinaire specialiteit zal men u met liefde vertellen over het land.

Egypte telt overigens maar liefst 8 golfbanen, welke verspreid over heel Egypte zijn gesitueerd. Zo kunt u golfen nabij Cairo met uitzicht op de piramides, in Luxor met uitzicht over de Nijl en in El Gouna, Soma Bay, Sharm el Sheikh en Hurghada geniet u van de Rode Zee!

Geografie en natuur

Het landschap van Egypte wordt gevormd door de Nijl. De Nijlvallei is zeer groen en vruchtbaar en loopt breed uit in de Nijldelta bij de Middellandse Zee. Ten westen van de Nijl begint de onmetelijke Sahara die door heel Noord-Afrika loopt. Droge en hete zandwoestijnen vormen het grootste deel van Egypte. Ten oosten van de Nijl strekt zich de Arabische Woestijn uit, een droog en bergachtig rotslandschap welke eindigt bij het brede strand van de Rode zee. In de Rode Zee bevinden zich enkele van de grootste en prachtigste koraalriffen ter wereld. De Sinai is het Aziatische deel van Egypte en herbergt prachtige woestijn- en berglandschappen in velerlei kleuren en vormen.

Bevolking en cultuur

In het noordelijk deel van Egypte zijn de meeste inwoners van arabische afkomst. In het zuiden is de Nubische invloed goed merkbaar. Zowel in uiterlijk als in levenswijze en cultuur. Maar overal is de Islam alom vertegenwoordigd in het dagelijks leven en in de cultuur. Ondanks de vaak negatieve berichten over de tolerantie van moslims ten opzichte van niet-moslims zultu u merken dat veel van deze verhalen tot het rijk der fabelen verwezen moeten worden. Vreemdelingen worden met open armen ontvangen. Gastvrijheid is in de cultuur verweven. Natuurlijk zijn er nogal wat verschillen met onze westerse cultuur. Maar een ieder die open staat voor het ondergaan en beleven van een andere cultuur zal ontdekken dat hij of zij zich al heel snel welkom zal voelen. Een van de charmes van het rondreizen door Egypte is het contact leggen met de lokale bevolking en het kennis maken met de plaatselijke zeden en gewoonten. Door een open en respectvolle houding ten aanzien van land, bevolking en cultuur zult u merken dat uzelf waardering oogst en met respect bejegend zult worden.

Eten en drinken

Veel restaurantjes zijn zeer eenvoudig. De keuze is vaak beperkt tot gegrilde kip of kebab, goedkoop en smaakvol. Wil men toch de lokale specialiteiten van de Egyptische keuken proberen zal men in de duurdere specialiteiten restaurants moeten gaan eten, of eigenlijk leuker en spannender, buiten de toeristen centra een restaurantje of eethuisje bezoeken. U kunt beginnen met mezze, een verzameling overheerlijke voorgerechtjes en vaak de specialiteit van het huis. Of probeert u eens de typische Egyptische linzensoep. Altijd zal men brood serveren met humus of tehina (kikkererwten en sesampasta) Men serveert vaak shawarma (brood met lamsgehakt), kebab (lamsvlees aan pennen), faroedj (kip) en falaffel (gefrituurde kikkererwtballetjes). Maar probeer ook eens de overheerlijke stoofschotels met aubergines, tomaat, okra, bonen, lamsvlees en allerlei andere combinaties. Bij de Rode Zee krijgt men natuurlijk vis en schaal- en schelpdieren in overvloed. En indien voorradig, kunt u een overheerlijke kreeft bestellen. Een salade van komkommer, tomaat en verse koriander wordt meesttal bij alle gerechten geserveerd. Koffie, thee, mineraalwater, cola en zoete limonade zijn overal verkrijgbaar. De verse geperste vruchtensappen van mango, meloen, granaatappel, peer, sinaasappel, grapefruit, banaan, suikerriet, citroen, limoen en appel zijn onweerstaanbaar lekker. Alcoholische dranken worden niet overal geschonken maar zijn toch vrij goed verkrijgbaar.

All Inclusive Formule

Veel van onze hotels verkopen wij met een All Inclusive Formule. De All Inclusive Formule staat beschreven bij het hotel. Dit is altijd onder voorbehoud. Ter plaatse verneemt u in het hotel precies wat de All Inclusive formule inhoud. Elk hotel bepaalt haar eigen formule. Ook kunt u een aantal accommodaties op basis van ultra all inclusive boeken. Dit is een uitgebreidere vorm van de all inclusive formule. Ook hiervoor geldt dat elk hotel haar eigen formule hanteert.

Paspoort & Visum voor Nederlanders

Nederlanders dienen in het bezit te zijn van een geldig paspoort dat bij vertrek uit Egypte nog ten minste zes maanden geldig is. Het is niet mogelijk om met een identiteitsbewijs af te reizen naar Egypte. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een diplomatiek of militair paspoort, dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade. Ambassade van Egypte Badhuisweg 92 - 2587 CL Den Haag - Tel +31 (0)70 - 354 2000. U kunt voor de meest recente informatie ook terecht bij de ANWB Reisinformatielijn: 06 - 340 340 75. Wanneer u verblijft in Nuweiba of Dahab (heen- en terugvlucht naar/vanaf Sharm el Sheikh of heen- en terugvlucht naar/vanaf Taba) en u ter plaatse geen excursies boekt naar Cairo, bepaalde gedeelten van de Sinai of het natuurgebied Ras Mohammed, dan bent u niet verplicht een visum aan te schaffen bij aankomst. U krijgt dan een stempel (zgn. Gulf stamp, gratis) in uw paspoort. Wij raden U echter ten zeerste aan om het grote visum (tegen betaling, 20,- p.p.) aan te schaffen. U heeft dit nodig indien u in geval van nood naar de Nederlandse Ambassade in Cairo zou moeten gaan. Ook kan het zijn dat U plotseling naar Nederland terug zou moeten reizen. Dit gebeurt vaak via Cairo en is enkel mogelijk met visum. Wanneer u eenmaal de douane bent gepasseerd is het niet meer mogelijk om achteraf alsnog een visum aan te schaffen. Het visum is verkrijgbaar bij de Egyptische vertegenwoordiger van Sky Tours international. De kosten a 20,- p.p. worden verrekend in de transfer bus. Tevens dient u in de transferbus aan de host  5,- p.p. voor fooien te voldoen, onafhankelijk van het afnemen van de stempel of het visum. Bent u van plan ter plaatse deel te nemen aan excursies naar Cairo, bepaalde gedeelten van de Sinai (bv. Colored Canyon) en naar natuurgebied Ras Mohammed, dan dient bij aankomst een visum aan te schaffen.

Paspoort & visum voor niet-Nederlanders

Heeft u de Belgische nationaliteit dan dient u naast een paspoort tevens een pasfoto mee te nemen voor aanschaf van het visum.

Indien u afkomstig bent uit Algerije, Tunesie en Marokko dient u voor aankomst in Egypte in bezit te zijn van een geldig visum.(duur van de aanvraag is ongeveer 6 tot 8 weken) Het ontbreken van documenten omtrent paspoort en visum vallen buiten de verantwoording van de touroperator en het reisburo.

Fooien

Fooien zijn niet bij de reissom inbegrepen. Realiseert u zich dat de salarissen in Egypte heel laag liggen. Sommige mensen zijn voor hun inkomen zelfs geheel afhankelijk van fooien. Het geven van baksheesh (fooien) is ingebakken in de Egyptische cultuur. Een fooi van 10% tot 15% is gebruikelijk en kan de service positief beinvloeden. Bij al onze reizen hanteren wij het systeem van een fooienpot, die beheerd wordt door uw reisleiding. De fooien tijdens een rondreis varieren van 10,- tot  30,- p.p. per rondreis. Op deze manier betaalt u in een keer de fooi zodat u niet de hele week op zoek hoeft naar muntjes. Voor een hotelverblijf in een van de badplaatsen wordt een zelfde fooienpot gemaakt. Het bedrag hiervoor is  5,- p.p.Tezamen bedraagt het bedrag voor visum en fooi bij een hotelverblijf  25,-. Voor het bedrag van de fooi op uw Nijlcruise of rondreis verwijzen wij u naar de reisgids waar deze vermeld staat bij de betreffende reis.

Geldzaken

De munteenheid van Egypte is de Egyptische Pond (EGP), in het Egyptisch ook "Ginih" genoemd. Traveller cheques in US dollars of Euro's zijn inwisselbaar bij de banken in alle toeristische plaatsen en bovendien verzekerd tegen verlies en diefstal. De duurdere hotels en restaurants accepteren credit cards, evenals een aantal winkels, reisbureaus en autoverhuurbedrijven. Hoewel er steeds meer pinautomaten komen in Egypte, is het altijd verstandig om ook contant geld (Euro"s) mee te nemen. De overheid in Egypte heeft namelijk besloten dat alle toeristische bedrijven geen Egyptische Ponden meer mogen aannemen van toeristen. Rekeningen in o.a. hotels kunnen daarom alleen nog maar met dollars, euro"s of creditcard betaald worden. Het is dus aan te bevelen om naast een bankpasje ook een ander betaalmiddel mee te nemen.

Tijdverschil

Het is in Egypte 1 uur later dan in Nederland. De wintertijd gaat er een maand eerder in dan in Nederland (Egypte is eind september). Als daar de wintertijd ingaat is er tijdelijk geen tijdverschil, totdat bij ons ook de wintertijd ingaat (eind oktober). In 2009 zal de wintertijd al ingaan in de nacht van 20 augustus op 21 augustus i.v.m. de start van de Ramadan (vastenmaand).

Taal

Arabisch is de officiele taal, maar overal in de toeristische centra kent men (soms gebrekkig) Engels of Frans.

Keuken

Overal in de steden staan kleurrijke stalletjes. Mensen die van gekruid eten houden en hieraan gewend zijn, zullen hier in elk geval van genieten. Als u een fles water koopt is het verstandig om na te gaan of de fles goed verzegeld is, want soms verkoopt men kraanwater in flessen en voor zwakke magen kan dit eventueel tot darm- en buikproblemen leiden.

Vaccinaties

Voor Egypte zijn er geen verplichte vaccinaties. Wel worden deze in bepaalde gebieden sterk aangeraden. Ga naar uw plaatselijke GGD, Travel Clinic, Tropencentrum of huisarts. U kunt ook kijken op www.gezondopreis.nl of www.lcr.nl.

Vertrek

U vertrekt vanaf de luchthaven Schiphol Amsterdam Airport (tenzij anders vermeld), waar Skytours over een eigen ticketbalie beschikt. Deze bevindt zich in vertrekhal 3.

Kinderen en baby"s

De kinderprijzen op onze site, zijn voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar. Deze prijzen gelden alleen bij 2 volbetalende volwassenen en de kinderen verblijven hierbij op dezelfde kamer. Voor een speciale familiekamer betaalt u echter 4 keer de prijs voor een volwassene. Baby"s tot 2 jaar betalen slechts eenmalig 49,-. Dit geeft hen geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig.

Nijlcruises

Veel van onze rondreizen kunt u boeken in combinatie met een Nijlcruise, een heerlijke manier om Egypte te beleven. Er wordt gevaren tussen Luxor en Aswan, twee belangrijke historische steden aan de Nijl, op ca. 215 km afstand van elkaar. Het is dan ook vanzelfsprekend dat, hoewel er sprake is van een cruise, u niet de gehele dag aan het varen bent. U moet uw cruiseboot zien als een drijvend hotel, welke u tussen de verschillende bezienswaardigheden vervoert. Gemiddeld zult u twee dagen varen en meestal overdag (onder voorbehoud), zodat u de mogelijkheid heeft om alles te zien wat zich op en rond de oevers van de Nijl afspeelt. Er wordt echter ook "s nachts gevaren, zodat u de volgende ochtend direct kunt beginnen aan de excursies in de nieuwe plaats waar u bent aangekomen. De dagprogramma"s zoals beschreven in deze brochure zijn echter wel onder strikte voorbehoud. De uitvoering van de reis is namelijk gedeeltelijk afhankelijk van de waterstand van de Nijl en de drukte bij de sluizen van Esna, waardoor wachttijden kunnen ontstaan. De aanmeerplaatsen zijn vaak klein en u zult meestal met een aantal boten naast elkaar liggen.

Accommodatie cruiseboten

Aan boord van de Nijlcruiseboten verblijft u in een buitenhut op basis van volpension. U dient er rekening mee te houden dat de hutten op de boot vrij klein zijn en geschikt voor maximaal 2 personen. Bij een 5-sterren rondreis is het in het uiterste geval mogelijk om een 3-persoonskamer te reserveren. Het betreft echter altijd een 2-persoonshut waarin een derde bed is bijgeplaatst. Dit extra bed is van mindere kwaliteit dan de standaard bedden en betreft meestal een slaapbank of opklapbed. Ook de ruimte in de kamers is beperkt, aangezien u op een boot verblijft. Wij raden u dan ook aan om twee kamers te reserveren. Indien u reist met een baby, dan dient de baby in het bed van de ouders te slapen, want op de cruiseschepen zijn slechts bij uitzondering babybedjes aanwezig.

Categorie

Door jarenlange ervaring in Egypte is Sky International Tours een specialist op deze bestemming geworden. Wij zouden graag onze kennis met u delen, om u een reis naar wens te bezorgen. De accommodaties waar u zult verblijven tijdens de rondreis zijn vermeld met de officiele classificaties van de verantwoordelijke instanties in Egypte. Deze normen wijken vaak af van de Nederlandse maatstaven. Als u hiermee rekening houdt zult u niet voor verrassingen komen te staan in Egypte en een prima vakantie hebben. Indien u kiest voor een 3/4-sterren rondreis in combinatie met een Nijlcruise dient u er rekening mee te houden dat de hutten op de boot eenvoudig en vrij klein zijn, tevens geschikt voor maximaal 2 personen. Het verschil in Egypte tussen 3 * en 4 * hotels is enorm, niet alleen de luxe van de accommodaties, maakt het verschil, maar ook de service die u geboden wordt. Het verschil in reissom is echter niet groot. Sky International Tours raadt u daarom aan in Egypte van tenminste 4 * accommodaties gebruik te maken. Natuurlijk is het wel mogelijk een pakket met 3 * accommodaties te reserveren. Zolang u op reis gaat met het idee dat u in een eenvoudig hotel gaat verblijven, dat helemaal in verhouding ligt met de aantrekkelijke prijs die u voor uw reis heeft betaald en u niet teveel luxe en service verwacht, zult u zeker een fantastische vakantie in Egypte beleven!

Slaaptrein

Indien u kiest voor een combinatie Luxor of Aswan en Cairo is er een avontuurlijke reis met de nachttrein inbegrepen in de rondreis. Het is een bijzondere ervaring om tussen de lokale bevolking en de andere toeristen te reizen. Onze prijzen zijn gebaseerd op een 1e klas zitplaats, maar u kunt er altijd voor kiezen om een slaapcouchette te reserveren. Een 2-persoons slaapcouchette kunt u reserveren voor  60 per persoon. Voor een 1-persoons slaapcouchette betaalt u  80. De treinreis van Aswan naar Cairo duurt circa 12 uur. Tijdens de treinreis krijgt u een eenvoudig diner en ontbijt gereserveerd. Indien u liever kiest voor een snellere en comfortabelere manier om in Cairo te komen, dan kunt u ook bij ons informeren over de mogelijkheden om te vliegen.

Shuttleboot

Tussen Hurghada en Sharm el Sheikh vaart elke maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag een ferryboot. Zo kunt u een verblijf in deze zeer verschillende badplaatsen combineren. U kunt ter plaatse al een overtocht boeken vanaf 45 p.p. per enkele reis inclusief de transfer.

Maaltijden tijdens rondreizen

U verblijft aan boord van de Nijlcruise op basis van volpension. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen en drankjes zijn voor eigen rekening. Afhankelijk van de aankomsttijd op de eerste dag zult u wel of geen diner gebruiken. Indien u "s avonds laat aankomt, zal er geen diner meer aangeboden worden of kan er nog maar beperkt gegeten worden. In de hotels in Luxor, Aswan en Cairo verblijft u op basis van logies en ontbijt. U kunt tegen een toeslag halfpension bijboeken. Indien u met de nachttrein van Luxor of Aswan naar Cairo reist, is het diner voorafgaand aan de treinreis niet meer mogelijk. Ook ontbijt, lunch en diner zijn de volgende dag niet inbegrepen in de reissom. U dient er dus rekening mee te houden dat u zelf voor eten en drinken zorgt gedurende de treinreis. De volgende morgen komt u in de loop van de ochtend aan in uw hotel in Cairo. U dient die dag dus zelf voor eten en drinken te zorgen. Tegen een toeslag kunt u een maaltijd voorafgaand aan de treinreis bestellen en tevens het ontbijt voor de volgende ochtend. Deze toeslag bedraagt 10 per maaltijd. Indien u een slaapcouchette reserveert, krijgt u een eenvoudig diner en ontbijt in de trein geserveerd.

De verzorging in de hotels in Hurghada of Sharm el Sheikh is altijd op basis van halfpension, tenzij u kiest voor de 5-sterren de luxe reis. In dat geval boekt u het hotel in deze badplaatsen op basis van All Inclusive.

Excursies tijdens rondreizen

Om uw rondreis compleet te maken, hebben wij voor u speciale excursiepakketten samengesteld met de belangrijkste bezienswaardigheden en attracties tijdens de reis. Bij het reserveren van uw reis kunt u aangeven of u het standaard excursiepakket wilt bijboeken. Tevens zal de reisleiding u ter plaatse informeren over alle overige excursiemogelijkheden. Uiteraard is het reserveren van excursies geheel vrijblijvend. Excursies naar Abu Simbel zijn niet in onze rondreizen opgenomen. Afhankelijk van de beschikbare tijd heeft u wel de mogelijkheid om dat ter plaatse te reserveren. Het Egyptisch museum in Cairo is ook zeker de moeite waard om te bezoeken en een toegangskaartje kunt u ook bij onze reisleiding ter plaatse kopen. In het hoogseizoen is het verstandig om vroeg van tevoren te reserveren, want het kan dan erg druk zijn.

In verband met het behoud van de tombe van Tutanchamon, wordt het max. aantal bezoekers op 400 per dag gesteld. Dit wordt verdeeld over de ochtend en de middag. Tussen 12.00-13.00 is bezoek niet mogelijk.

Gezien de historische waarde van de tombe met de vele inscripties en schilderingen, staat een grote renovatie gepland. Dit is de eerste sinds de ontdekking van de tombe in 1922.

De tombe zal gedurende een jaar niet toegankelijk zijn voor publiek. De renovatie staat gepland vanaf mei 2008.

Reisleiding

Tijdens de Nijlcruise reist u samen met andere mensen. Geboekte excursies worden samen met uw medereizigers uitgevoerd. Ook worden de maaltijden met elkaar gebruikt. Tijdens de cruise wordt u begeleid door een Engelssprekende reisleider/gids. Deze kan u ook alles vertellen over de tempels en andere bezienswaardigheden die u onderweg bezoekt.

Gegarandeerd vertrek

Er is geen minimum deelname voor onze rondreizen, dus het vertrek is gegarandeerd.

Let op: Programma" s van de rondreizen zijn altijd onder voorbehoud. Het staat van tevoren nog niet vast in welke accommodatie u zult verblijven. Bij een rondreis wordt ter plaatse bepaald in welk hotel en ook in welke plaats u terechtkomt, conform de geboekte categorie. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat de volgorde van de rondreizen wegens omstandigheden gewijzigd kan worden. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om ervoor te zorgen dat er aan de inhoud van de reizen niets veranderd.

Vakantie Egypte

Voor de mooiste rondreizen, schitterende duikreizen en voordelige lastminutes, bij VakantieStunt.nl bent u op het juiste adres.

Boek uw vakantie Egypte bij Vakantiestunt.nl en geniet van een echt ontspannen zonvakantie!Rode Zee (310 Aanbiedingen)
El Arosa Hotel
Egypte - Rode Zee - Dahab
Eenvoudig en knus budgethotel met een persoonlijke sfeer en gelegen nabij het oude centrum van Hurghada (Dahar) en op slechts 100 m van het strand. Prima Vakantie voor ee...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Al Mashrabiya Resort
****

Egypte - Rode Zee - Dahab
In dit in Arabische stijl gebouwde hotel proeft u het authentieke Egypte. Direct aan het strand gelegen. Hotel o.b.v. All Inclusive
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Waves Hotel
***

Egypte - Rode Zee - Dahab
Waves Hotel is een eenvoudig en gemoedelijk hotel met een centrale ligging in Hurghada. Het Waves hotel ligt in een levendige omgeving in Sakkala met in de directe omgevi...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Rondreizen Egypte (83 Aanbiedingen)

Gizeh 8 dagen 3 sterren Hurghada en Cairo
***

Egypte - Rondreizen Egypte - Rondreizen
8 dagen
In Cairo vindt men ook het Egyptisch Museum waar zich een immense en werkelijk schitterende collectie bevindt van beelden, strijdwagens, graftombes, mummies, tronen, dode...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Combinatiereis CHONS 8 dagen Hurghada en Cairo
*****

Egypte - Rondreizen Egypte - Rondreizen
8 dagen
De badplaats Hurghada biedt prachtige stranden, goede watersportmogelijkheden, gezellige restaurants en bars en het warme klimaat staat garant voor een heerlijk zonzekere...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Gizeh 8 dagen 4 sterren Hurghada en Cairo
****

Egypte - Rondreizen Egypte - Rondreizen
8 dagen
Ontdek snorkelend de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee. De badplaats Hurghada biedt prachtige stranden, goede watersportmogelijkheden, gezellige restaurants en b...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma