La Residence Des Cascades Resort en Spa Afbeelding La Residence Des Cascades Resort en Spa
La Residence Des Cascades Resort en Spa *****
Bestemming: Rode Zee - Soma Bay

La Residence Des Cascades Resort en Spa

*****

Aan zee Dit hotel is een gezinsvriendelijke accommodatie aan de zee. Golf, tennis, spa La Residence des Cascades Golf, Spa & Thalasso Resort heeft zowel 2 restaurants als een golfbaan. Andere voorzieningen zijn een volledig uitgeruste spa en bars/lounges. Balkon, uitzicht op de golfbaan. Elke televisie heeft satellietzenders. Elke kamer beschikt verder over slaapbank, airconditioning en...

Hotel o.b.v. Halfpension



La Residence Des Cascades

Het luxe La Residence Des Cascades ligt op het hoogste punt van Soma Bay en biedt een prachtig uitzicht over de Championship golfbaan en de zee. Het hotel biedt tal van faciliteiten, zoals een uitgebreid Spa & Thalasso, ruime kamers, een mini-club voor kinderen en een a la carte restaurant. La Residence Des Cascades biedt echt voor ieder wat wils.

Ligging

La Residence Des Cascades is gelegen in Soma Bay en op ongeveer 1 kilometer vindt u het privestrand. Het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar het strand. Het centrum van Hurghada ligt op ongeveer 45 kilometer.

Faciliteiten

Het 5-sterren La Residence Des Cascades telt 250 kamers die uitzicht bieden op de golfbaan of de zee. In de lobby met zitjes vindt u de receptie. Buiten ligt een heerlijk zwembad (verwarmd in de winter) en een jacuzzi. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. De maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant, maar u kunt ook dineren in het a la carte restaurant (vooraf reserveren en tegen betaling). Drankjes zijn te verkrijgen bij de diverse bars. Verder is er een tv-ruimte en een conferentieruimte. Tevens biedt La Residence Des Cascades u roomservice, internetcafe en winkeltjes (allen tegen betaling). Voor de kinderen is er een mini-club (4-12 jaar) en een speeltuintje. In diverse bars kunt u gebruikmaken van gratis wifi, in andere delen van het hotel is wifi tegen betaling. U kunt tijdens uw verblijf in La Residence Des Cascades gebruikmaken van 4 tennisbanen (verlichting tegen betaling), 2 squashbanen, fitness, een golfbaan, watersporten en het duikcentrum aan het strand (sommige activiteiten tegen betaling). In het uitgebreide Spa & Thalasso kunt u tegen betaling onder andere gebruikmaken van een zoutwaterbad, sauna (gratis), stoombad (gratis), diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Er is een gevarieerd animatieprogramma.

Kamers

Uw standaardkamer (1-3 personen) in La Residence Des Cascades is ruim en luxe ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), kluisje en een balkon. De badkamer is voorzien van een bad en douche, toilet en fohn.Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met (zij-)zeezicht boeken. Voor gezinnen zijn er familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind).

Verzorging

U verblijft in La Residence Des Cascades op basis van halfpension of all inclusive.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

La Residence Des Cascades Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail