Kempinski Soma Bay Afbeelding Kempinski Soma Bay
Kempinski Soma Bay
Bestemming: Rode Zee - Soma Bay

Kempinski Soma Bay


Algemeen




Algemene beschrijving:

Welkom bij de Kempinski Hotel Soma Bay in Soma Bay. Het hotel ligt 50 m van het zand/kiezelstrand. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn receptie, mini-markt, lobby, airconditioning en een kapper aanwezig. De medewerkers van dit 3 verdiepingen tellende hotel spreken Engels en Arabisch. 4 zoetwaterzwembaden met een apart kinderbad zijn beschikbaar. Naast het hotel is een poolbar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar gratis op het strand en bij het zwembad. Afstand van het hotel naar: winkels (30 km), centrum van de stad (45 km) en toeristische informatie (45 km). Gasten met een handicap kunnen gebruik maken van de volgende voorzieningen: drempelvrije toegang. Voertuigen kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats.



Voorzieningen:

Voor uw gemak biedt het hotel een wekdienst, een kluis, medische zorg, schoonmaakservice, strijkservice, roomservice, een geldwisselkantoor en wasservice. Toegang tot internet is mogelijk via internet terminals en op wifi-hotspots. Dit gezinsvriendelijke hotel biedt oppasservice, een kinderbadje, een kinderclub en animatie voor kinderen om voor een comfortabel verblijf voor zowel de ouders als ook de jonge gasten te zorgen. Openingstijden van de receptie: 24u.



Eten:

Het hotel heeft 4 restaurants. U kunt genieten van een drankje in de bar van onze lobby.



Sport en ontspanning:

Activiteiten zoals tafeltennis worden aangeboden in het hotel. Bij Kempinski Hotel Soma Bay bestaan de wellness faciliteiten onder andere uit stoombad, een whirlpool en een spa. Gasten, die een sportieve vakantie willen, kunnen gebruik maken van activiteiten als fitness, voetbal, aerobics en beachvolleybal. Golfers hebben de mogelijkheid om te spelen op de dichtstbijzijnde golfbaan die op 1 km van het hotel ligt.



Aanvullende informatie:

Betalingsmogelijkheden zijn: Visa Card, American Express, Euro/Master Card en Diners Club. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.






Hotels

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Kempinski Soma Bay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail