Golfen in Soma Bay Afbeelding Golfen in Soma Bay
Golfen in Soma Bay
Bestemming: Rode Zee - Soma Bay

Golfen in Soma Bay


Hurghada werd gesticht in het begin van de 20e eeuw. De afgelopen jaren is Hurghada uitgegroeid tot een van de leidende badplaatsen aan de Rode Zee. Een fantastische plek voor een zonvakantie of last-minute naar de zon. De plaats strekt zich over een lengte van circa 35 km uit langs de kust van de Rode Zee.

Hotel o.b.v. Volgens programmaGolfen in Soma Bay

In Juli 1998 opende de eerste 9 holes van de Cascades Golf Course. De volledige 18-holes par 72 golfbaan was in zijn geheel compleet aan het einde van 1999. Een serie van lagunes, woestijn en stromingen aan de Rode Zee zijn speciaal ontworpen door Gary Player. Met obstakels om zowel amateurs als professionals te kunnen uitdagen. Om de Cascades Championship Course te lopen moet u handicap 36 of lager hebben.

Voor beginners met een hogere handicap dan 36 is het mogelijk om een Par 3 Challenge Course te lopen.Vanaf uw hotel is een gratis shuttle bus aan te vragen naar de golfclub.

U kunt bij ons online een golfpakket bijboeken, namelijk een greenfee voor 3 of 5 x 18 holes op de Championship Course (handicap 36 of lager) of 1, 3 of 5 x 9 holes op de Par 3 Chalenge Course (hoger dan handicap 36). De prijs hiervoor betreft alleen de green fees. Ter plaatse kunt u eventueel een set clubs, golf karretjes en trolleys huren.

N.B. Bij boeking kunt u in het opmerkingenveld eventuele voorkeuren voor dag en tijd (vanaf 11.00 uur) aangeven. Wij zullen dan ons best doen dit voor u te regelen maar kunnen hiervoor geen garanties geven. Geef hierin ook uw handicap aan aangezien wij de golf course hiervan van te voren op de hoogte moeten stellen. Vergeet ook niet uw handicapsbewijs mee te nemen naar de baan!

Inbegrepen

� Vlucht Amsterdam-Hurghada-Amsterdam met Transavia � Verblijf in het Sheraton Soma Bay op basis van logies en ontbijt � Luchthavenbelasting � Transfers luchthaven - hotel en vv

Niet inbegrepen

� Visumkosten 24,- � Calamiteitenfonds 2,50 � Golfpakket � Golf uitrusting � Verzekeringen

NILVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Golfen in Soma Bay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail