Xperience St George Homestay Afbeelding Xperience St George Homestay
Xperience St George Homestay
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Xperience St George Homestay


Algemeen












Algemene beschrijving:

Xperience Saint George Homestay ex. Three Corners in Sharm El Sheikh-South is bestaat uit 3 gebouwen, verdeeld over 2 verdiepingen en heeft 262 kamers. Het hotel ligt 5 km van het zand/kiezelstrand. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn receptie, mini-markt, lobby, winkels, een kapper en airconditioning aanwezig. De medewerkers van dit 2 verdiepingen tellende hotel spreken Engels. Een speeltuin voor kinderen is aanwezig. 2 verwarmde zoetwaterzwembaden met seizoensgebonden opening met een apart kinderbad zijn beschikbaar. Gasten kunnen ontspannen met een drankje aan de poolbar. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar gratis op het strand en bij het zwembad. Op korte afstand van het hotel vindt u winkels, taxistandplaatsen, bars en restaurants en bushaltes. Afstand van het hotel naar: St. CatherineS Monestary (300 km), Ras Mohamed (70 km), toeristische informatie (6 km) en centrum van de stad (6 km). Voertuigen kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats.



Voorzieningen:

Voor uw gemak biedt het hotel een geldwisselkantoor, wasservice, roomservice, schoonmaakservice, medische zorg, strijkservice en een wekdienst. Toegang tot internet is mogelijk op wifi-hotspots. Dit gezinsvriendelijke hotel biedt een kinderbadje, een kinderclub en animatie voor kinderen om voor een comfortabel verblijf voor zowel de ouders als ook de jonge gasten te zorgen. Openingstijden van de receptie: 24u.



Eten:

Het hotel heeft 2 restaurants. Een snackbar is de gehele dag geopend. U kunt genieten van een drankje in de bar van onze lobby. All-Inclusive: All-Inclusive omvat snacks (service uren: 15:00 - 17:00), wijn (service uren: 10:00 - 00:00), plaatselijke alcoholische dranken (service uren: 10:00 - 00:00), koffie en thee (service uren: 15:00 - 17:00), bier (service uren: 10:00 - 00:00) en frisdranken (service uren: 10:00 - 00:00).



Sport en ontspanning:

Activiteiten zoals darts, biljart en een animatieprogramma worden aangeboden in het hotel. Bij Xperience Saint George Homestay ex. Three Corners bestaan de wellness faciliteiten onder andere uit stoombad en een whirlpool. Gasten, die een sportieve vakantie willen, kunnen gebruik maken van activiteiten als voetbal, fitness en aerobics. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op 16 km afstand. Het hotel biedt voor zijn gasten, afhankelijk van het weer en seizoen, live muziek of een avondprogramma.



Aanvullende informatie:

Betalingsmogelijkheden zijn: Visa Card, American Express en Euro/Master Card. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.






Hotels

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Xperience St George Homestay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail