Sol Y Mar Naama Bay Afbeelding Sol Y Mar Naama Bay
Sol Y Mar Naama Bay
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Sol Y Mar Naama Bay


Algemeen






Algemene beschrijving:

Sol Y Mar Naama Bay in Sharm El Sheikh-South heeft 195 kamers, verdeeld over 3 verdiepingen. Het hotel ligt 3 km van het zand/kiezelstrand. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn lobby, airconditioning en receptie aanwezig. De medewerkers van dit 3 verdiepingen tellende hotel spreken Duits, Frans, Russisch en Engels. Een speeltuin voor kinderen is aanwezig. Het hotel beschikt over een zoetwaterzwembad met een apart kinderbad. Naast het hotel is een poolbar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar gratis op het strand en bij het zwembad. Op korte afstand van het hotel vindt u centrum van de stad, taxistandplaatsen, bars en restaurants en winkels. Voertuigen kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats.



Voorzieningen:

Voor uw gemak worden de volgende diensten aangeboden: roomservice, strijkservice, schoonmaakservice, medische zorg en wasservice. Toegang tot internet is mogelijk op wifi-hotspots. Dit gezinsvriendelijke hotel biedt animatie voor kinderen en een kinderbadje om voor een comfortabel verblijf voor zowel de ouders als ook de jonge gasten te zorgen. Openingstijden van de receptie: 24u.



Eten:

Het hotel heeft een restaurant. U kunt genieten van een drankje in de bar van onze lobby. All-Inclusive: All-Inclusive omvat frisdranken (service uren: 10:00 - 00:00), bier, laat ontbijt (service uren: 11:00 - 12:00), plaatselijke alcoholische dranken (service uren: 10:00 - 00:00), wijn en koffie en thee (service uren: 16:00 - 17:00).



Sport en ontspanning:

Activiteiten zoals tafeltennis, darts en een animatieprogramma worden aangeboden in het hotel. Gasten, die een sportieve vakantie willen, kunnen gebruik maken van activiteiten als aerobics. Het hotel biedt voor zijn gasten, afhankelijk van het weer en seizoen, een avondprogramma.



Aanvullende informatie:

Betalingsmogelijkheden zijn: Euro/Master Card en Visa Card. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Sol Y Mar Naama Bay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail