Rehana Royal Prestige Afbeelding Rehana Royal Prestige
Rehana Royal Prestige *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Rehana Royal Prestige

*****






Ligging: Rehena Royal Prestige in Sharm el Sheikh










Rehana Royal Prestige is gelegen in Nabq Bay, direct aan het strand en slechts 7 minuten rijden van Sharm El Sheikh International Airport. Het gezellige centrum van Naama Bay is 20 minuten rijden met de gratis shuttleservice die Rehana Royal Prestige u aanbiedt.










Faciliteiten: Rehena Royal Prestige










Rehana Royal Prestige beschikt over een 24-uursreceptie en een lobby met zitjes en diverse bars. In een van de 6 a la Carterestaurants (Italiaans, Aziatisch, Orientaals, vis, Mexicaans en Indiaas) kunt u 1 x per verblijf gratis dineren of lunchen. Bij de 7 verschillende bars kunt u terecht voor een snelle hap en een drankje. Zowel aan het strand, aan het uitgebreide zwembad als aan uw privezwembad staan gratis ligbedjes en parasols voor u klaar. Rehana Royal Prestige biedt alles wat een kind zich maar kan wensen, zo is er een Kids Club, een dagelijks compleet animatieprogramma bij de kinderzwembaden, een speeltuin en is er een apart kindermenu in het restaurant. Verder biedt het hotel een was service (tegen betaling), babysitservice (1 x gratis per verblijf), gratis mogelijkheid tot waterpijproken en gratis toegang tot internet.










Uw hotelkamer:Rehena Royal Prestige










Uw hotelkamer is stijlvol ingericht en voorzien van: airconditioning, satelliet-tv, minibar (frisdranken gratis), kluisje, telefoon en een dagelijks verse fruitschaal met de lekkerste fruitsoorten en orientaalse gebakjes. De badkamer is uitgerust met bad / douche, toilet en fohn. Alle kamers in Rehana Royal Prestige beschikken over een balkon of terras.










Sport & Ontspanning:Rehena Royal Prestige










Binnen de poorten van Rehana Royal Prestige zijn er genoeg mogelijkheden om te ontspannen. Zo kunt u gratis gebruikmaken van de tennisbaan, en tafeltennis. Bij aankomst in Rehana Royal Prestige ontvangt u een gratis Spa Package inclusief eenmalige toegang tot het Turks bad, jacuzzi, sauna, stoombad en massage. Biljart en overig gebruik van het Spa & Wellnesscentrum tegen betaling. Rehana Royal Prestige biedt dagelijks een uitgebreid animatieprogramma.










Verzorging: Rehena Royal Prestige










U verblijft op basis van 24 uur Ultra All Inclusive: vroeg ontbijt (05.00-07.00), ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00), lunch (12.30-15.00), diner (19.00-22.00) en laat diner (00.00-02.00) allen in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-17.30), koffie / thee en koekjes (17.00-19.00) en ijsjes. Diner in een van de 6 a la Carte restaurants (Italiaans, Aziatisch, Orientaals, vis, Mexicaans en Indisch, 1x per verblijf gratis - reservering verplicht). Alle door het hotel geselecteerde dranken 24 uur inclusief. Tegen betaling: verse vruchtensappen, luxe koffiesoorten en luxe import dranken.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Rehana Royal Prestige 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail