Red Sea Ghazala Beach Afbeelding Red Sea Ghazala Beach
Red Sea Ghazala Beach ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Red Sea Ghazala Beach

****

Het prachtige Hotel Ghazala Beach Sharm El Sheikh is gelegen in het hart van Naama Bay, een buitenwijk van de badplaats Sharm El Sheikh in Egypte. Naama Bay trekt duikers, platte reizende vakantiegangers uit alle landen en gastvrij Egyptenaren. Ontdek de Sinai-schiereiland en de voormalige bedoeienen dorp Sharm El Sheikh en dompel je onder in een oosterse wereld vol specerijen, aromas en allerlei lekkernijen....

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Red Sea Ghazala Beach

Met een perfecte ligging direct aan het prive-zandstrand en de bruisende promenade van Naama Bay is dit hotel een uitstekende locatie voor een ontspannen vakantie in Sharm el Sheikh met alles binnen handbereik. Deze 4-sterren accommodatie is opgezet in bungalow-stijl en beschikt over diverse faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Er zijn verschillende bars en restaurants en met het uitgebreide animatieprogramma hoeft u zich hier geen moment te vervelen.

Ligging

Red Sea Ghazala Beach ligt direct aan het strand en aan de promenade van Naama Bay, waar u veel winkels, restaurants en bars vindt. De luchthaven van Sharm El Sheikh ligt op ongeveer 13 kilometer van het hotel.

Faciliteiten

Receptie met huurkluisjes, wifi bij de receptie en beachbar, internetcafe, winkeltje, kapper, wasserijservice, hoofdrestaurant, 5 a-la-carterestaurants (o.a. oosters, Duits,Italiaans,Chinees en Japans), 4 verschillende bars, 2 zwembaden (waarvan 1 verwarmbaar), apart kinderbad, zonneterras met ligbedden, parasols en handdoekenservice (ook aan het strand). Voor de kinderen is er een speeltuin, maxi kinderclub van 4 t/m 12 jaar(in RED SEA Ghazala Gardens) en minidisco (in RED SEA Ghazala Gardens). Overdag en in de avond is er een animatieprogramma met verschillende activiteiten. Daarnaast is er een uitgebreid wellness center met fitness, sauna en schoonheidsbehandelingen. Tevens is er een duikschool en mogelijkheden voor biljart en tafeltennis. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient u ter plaatse een vergoeding te betalen.

Kamers

Ghazala Beach beschikt over 258 hotelkamers. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airco, tv, koelkastje, kluisje en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Verzorging

In Red Sea Ghazala Beach kunt u verblijven op basis van logies en ontbijt of op basis van halfpension. U kunt de bijbehorende reissommen terugvinden in de prijstabel.



Red Sea Ghazala Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail