Mexicana Sharm Resort Afbeelding Mexicana Sharm Resort
Mexicana Sharm Resort
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Mexicana Sharm Resort


Algemeen








Algemene beschrijving:

Mexicana Resort Ex Creative in Sharm El Sheikh-South heeft 194 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen. Het zandstrand ligt op 3 km van het hotel en de stad Naama Bay op slechts 6 km afstand. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn lobby, airconditioning , een kapper, receptie, mini-markt en winkels aanwezig. De medewerkers van dit 2 verdiepingen tellende hotel spreken Russisch, Engels en Duits. Een speeltuin voor kinderen is aanwezig. 2 zoetwaterzwembaden met een apart kinderbad zijn beschikbaar. Naast het hotel is een poolbar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar gratis op het strand en bij het zwembad. Afstand van het hotel naar: Ras Mohammed (70 km), luchthaven SSH (20 km), disco (6 km), St. CatherineS Monestary (300 km), centrum van de stad (6 km) en winkels (3 km). Voor uw vertier biedt het hotel een discotheek. Voertuigen kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats.



Voorzieningen:

Voor uw gemak biedt het hotel wasservice, een wekdienst, een kluis, roomservice, strijkservice, schoonmaakservice en medische zorg. Toegang tot internet is mogelijk op wifi-hotspots. Dit gezinsvriendelijke hotel biedt een kinderclub, oppasservice en animatie voor kinderen om voor een comfortabel verblijf voor zowel de ouders als ook de jonge gasten te zorgen. Het hotel heeft een vergaderzaal. Openingstijden van de receptie: 24u.



Eten:

Het hotel heeft 3 restaurants. In de avond bent u welkom in de bar bij de lobby. All-Inclusive: All-Inclusive omvat wijn (service uren: 13:00 - 15:00), plaatselijke alcoholische dranken (service uren: 10:00 - 22:00), bier en frisdranken (service uren: 10:00 - 22:00).



Sport en ontspanning:

Een scala aan recreatieve activiteiten wordt aangeboden door het hotel zoals een animatieprogramma, tafeltennis en biljart. Bij Mexicana Resort Ex Creative bestaan de wellness faciliteiten onder andere uit stoombad, een whirlpool en een spa. Gasten, die een sportieve vakantie willen, kunnen gebruik maken van activiteiten als fitness, beachvolleybal en aerobics.



Aanvullende informatie:

Betalingsmogelijkheden zijn: Visa Card en Euro/Master Card. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Mexicana Sharm Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail