Marriott Red Sea Resort Sharm el Sheikh Afbeelding Marriott Red Sea Resort Sharm el Sheikh
Marriott Red Sea Resort Sharm el Sheikh *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Marriott Red Sea Resort Sharm el Sheikh

*****

Centraal gelegen in het hart van Naama Bay en op loopafstand van het bruisende nachtleven van Sharm El Sheikh Stad, deze Sharm El Sheikh 5-sterren hotel is de beste keuze voor een onvergetelijke vakantie door te brengen in de Rode Zee resorts.Our resorts in Sharm el Sheikh

Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen

Sharm El Sheikh Marriott Resort ligt in het hart van de populaire Naama Baai en biedt ruime accommodaties met uitzicht op de tropische tuinen of op het grote zwembad. Het resort beschikt ook over een privestrand.

Sharm El Sheikh Marriott Resort biedt een accommodatie aan het strand bij de Naama Baai en een accommodatie aan de bergzijde, aan de overkant van de autoweg.

De ruime kamers van Sharm El Sheikh Marriott Resort zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer met een bad. Ze bieden verder een minibar en een kluisje. De accommodaties aan de strandzijde zijn bovendien uitgerust met een flatscreen-tv.

In de goed uitgeruste fitnessruimte van Sharm El Sheikh Marriott Resort kunt u uw conditie op peil houden of ontspannen in de sauna. Rondom het grote buitenzwembad van het hotel staan ligstoelen om te zonnebaden.

U kunt dineren in een buffetrestaurant of bij de Japanse, Italiaanse en Arabische specialiteitenrestaurants. Beach BBQ organiseert live entertainment. Harrys Pub serveert de hele avond drankjes. U kunt ook genieten van onbeperkt frisdrank en water bij de maaltijden in de buffetrestaurants.

Sharm El Sheikh Marriott Resort biedt gratis parkeergelegenheid.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Sharm El Sheikh.



Marriott Red Sea Resort Sharm el Sheikh 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail