MY King Snefro 5 Sinai Mini Cruise Afbeelding MY King Snefro 5 Sinai Mini Cruise
MY King Snefro 5 Sinai Mini Cruise
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

MY King Snefro 5 Sinai Mini Cruise


De Rode Zee is een langgerekte, ongeveer 800 kilometer lange binnenzee tussen Azie en Afrika. De zee is nergens breder dan ongeveer 360 kilometer en loopt in het noorden uit in twee smalle baaien: de diepe Golf van Aqaba en de westelijke, veel ondiepere Golf van Suez. De naam is afkomstig van de rode blauwwieren die af en toe in grote hoeveelheden in deze zee voorkomen waardoor het water een rode schijn kan...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



MY King Snefro 5 Sinai Mini Cruise

De Mini Cruise is een driedaagse safari met onderdelen uit de Sinai Classic Cruise:

Wij adviseren een minimum van 20 - 30 duiken of een Advanced-brevet om mee te kunnen gaan naar de diepere duikdieptes als van bijvoorbeeld het wrak van de Thistlegorm (max 32 m) en om te driftduiken in Ras Mohamed National Park (bijvoorbeeld Shark Reef/Yolanda Reef) of op de riffen van de Straits of Tiran (Jackson/Woodhouse - drop-offs/driftduiken).

Geniet van de opwinding van het duiken aan het Zuidelijke uiteinde van de Sinai, ervaar de achtergrond van een bergachtig woestijnlandschap tijdens het ontdekken van de verborgen magische schoonheid onder de golven, waar de natuur heel contrastrijk voorziet in een spectaculaire show van kleurrijke koraalriffen en tropisch vissenleven.

Boot faciliteiten

houten boot uit 1999, gerenoveerd in 2007 Aantal sterren: Bronze class Lengte: 20 m en diepte 6 m Breedte: Motor: 360 HP G.M. Generator: 1x Perkins 45kW 220V - silent, 1x 30kw Perkins Compressor: 2x Bauer Mariner Navigatie: VHF, GPS Zoeterwaterinstallatie: Accommodatie: 2x dubbelcabines met eigen badkamer, 4x dubbelcabines met gedeeld sanitair Algemene_ruimte: salon en eetruimte met airco / bar Zonnedek: groot zonnedenk, bar met koelkast. muzieksysteem Duiktanks: 12 ltr aluminium (DIN/INT) Nitrox: --- Veiligheid: brandblussers, zuurstofkoffer Extra: veiligheidsvesten, 1x zodiac Maximum: 12 gasten

Alle King Snefro boten voldoen aan dezelfde (internationale veiligheids) standaards. Hoewel elke boot iets van de ander verschilt (zie de technische details) kunnen zij groepen huisvesten tussen 10 en 14 personen. Sommige zijn uitgerust met Nitrox.

Touria Liveaboards



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.
Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



MY King Snefro 5 Sinai Mini Cruise 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail