Lido Sharm Afbeelding Lido Sharm
Lido Sharm
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Lido Sharm


Algemeen












Algemene beschrijving:

Welkom bij de Lido Sharm Hotel in Sharm El Sheikh-South. Het hotel ligt 50 m van het zandstrand. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn mini-markt, een kapper, winkels, 2 liften, airconditioning , receptie en lobby aanwezig. De medewerkers van dit 3 verdiepingen tellende hotel spreken Frans, Italiaans, Russisch en Engels. Het hotel beschikt over een zoetwaterzwembad. Verfrissende drankjes worden aangeboden bij de poolbar. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar gratis op het strand en bij het zwembad. Op korte afstand van het hotel vindt u supermarkten, bars en restaurants, winkels, disco en centrum van de stad.



Voorzieningen:

Voor uw gemak biedt het hotel een wekdienst, strijkservice, een geldwisselkantoor, schoonmaakservice, wasservice, medische zorg en roomservice. Toegang tot internet is mogelijk op wifi-hotspots en via internet terminals. Openingstijden van de receptie: 24u.



Eten:

Het hotel heeft 2 restaurants. Een snackbar is de gehele dag geopend. All-Inclusive: All-Inclusive omvat wijn, snacks (service uren: 11:00 - 12:00), frisdranken (service uren: 11:00 - 23:00), bier, koffie en thee (service uren: 16:00 - 17:00) en plaatselijke alcoholische dranken (service uren: 11:00 - 23:00).



Sport en ontspanning:

Bij Lido Sharm Hotel bestaan de wellness faciliteiten onder andere uit een whirlpool. Activiteiten zoals tafeltennis, darts en biljart worden aangeboden in het hotel. Gasten, die een sportieve vakantie willen, kunnen gebruik maken van activiteiten als beachvolleybal. Watersporten, zoals waterski&235;n en speedbootvaren worden op het strand aangeboden door lokale aanbieders. Het hotel biedt voor zijn gasten, afhankelijk van het weer en seizoen, een avondprogramma of live muziek.



Aanvullende informatie:

De volgende betalingswijzen worden geaccepteerd: Euro/Master Card en Visa Card. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Lido Sharm 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail