Jeruzalem De Historische Tocht Afbeelding Jeruzalem De Historische Tocht
Jeruzalem De Historische Tocht ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Jeruzalem De Historische Tocht

****

Ontdek plaatsen die in diverse religieuze geschriften beschreven worden in combinatie met een heerlijk zonnig verblijf in Sharm el Sheikh. Highlights: Sharm el Sheikh, St. Catharina, Mozesberg, Jeruzalem, Bethlehem.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaJeruzalem - De Historische Tocht

Ontdek plaatsen die in diverse religieuze geschriften beschreven worden in combinatie met een heerlijk zonnig verblijf in Sharm el Sheikh.

Highlights: Sharm el Sheikh, St. Catharina, Mozesberg, Jeruzalem, Bethlehem

Dag 1: Aankomst

Aankomst in Sharm el Sheikh. Op de luchthaven wordt u welkom geheten door een van onze mensen. Daarna wordt u naar het hotel gebracht.

Dag 2: Vrije middag en vertrek

Deze ochtend en middag heeft u ter vrije besteding om bijvoorbeeld heerlijk te genieten van de Egyptische zon. Laat in avond wordt u bij uw hotel opgehaald voor vertrek naar Taba en de grensovergang. U dient een ontbijtpakket te bestellen bij de receptie van uw hotel.

Dag 3: Jerzalem en Bethlehem

Bij Taba gaat u te voet de grens over en rijdt vervolgens met een moderne bus richting Jeruzalem (ca. 5 uur). Uw eerste zicht op Jeruzalem zal zijn vanaf de Olijfberg, gelegen aan de oostkant van Jeruzalem. Het uitzicht is prachtig, met als hoogtepunt natuurlijk de omstreden rotskoepel die met goud is bekleed. Op de berg gelegen is de Pater Nosterkerk. Op deze plaats leerde Jezus zijn discipelen het 'Onze Vader' bidden. Ook wordt er een bezoek gebracht aan Bethlehem, waar Jezus is geboren. In dit plaatsje bezoekt u de geboortekerk die is gebouwd op de plaats waar Jezus ter wereld kwam. Tegenwoordig bestaat de kerk uit 2 delen: een basiliek van de Grieks-orthodoxe kerk en een aangebouwde kerk van de Rooms-katholieken. De tocht gaat verder over de Berg Zion ten zuidwesten van Jeruzalem. Hier bevindt zich onder meer de graftombe van koning David. Hierbij ligt ook de zaal waar Jezus het laatste avondmaal vierde. Deze zal u ook bezoeken. Uiteraard zal ook een bezoek aan de Klaagmuur niet ontbreken. Ten slotte bereikt u via de Via Dolorosa (kruisweg) de Opstandingskerk, die u ook zult bezoeken. Eind van de middag vertrekt u per bus weer richting Sharm el Sheikh waar u laat zult aankomen.

Dag 4: Vrije dag

Deze dag heeft u geheel ter vrije besteding. Eventueel kunt u bijvoorbeeld een snorkelexcursie bijboeken.

Dag 5: Vrije dag en vertrek

Laat in de avond rond 23.00 uur vertrekt u per bus naar Egyptes hoogstgelegen dorpje, St. Catherina (rit van ca. 2 uur). Bij uw hotel kunt u zelf voor deze excursie een ontbijtbox aanvragen.

Dag 6: St. Catharina en Mozesberg

Hiervandaan begint u aan de tocht die Mozes ooit aflegde. Voor een redelijk fit persoon is dit een wandeling can ca. 2 a 2,5 uur! Het eerste deel van de wandeling kan eventueel tegen bijbetaling per kameel worden afgelegd. Vanaf de top van de berg kunt u de zon zien op komen, wat een onvergetelijke belevenis is. Hierna gaat u weer de berg af en bezoekt u het St. Catharinaklooster waarna u rond 12.00 uur s middags terug bent bij het hotel. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag 7: Vrije tijd

Deze dag heeft u ter vrije besteding.

Dag 8: Vertrek

Vandaag wordt u opgehaald bij uw hotel voor vertrek naar Amsterdam.

Inbegrepen

 Retourvlucht Amsterdam - Sharm el Sheikh met Transavia � 7 nachten in Hilton Sharks Bay o.b.v. All Inclusive. � Retourtransfer luchthaven - hotel � Excursie Jeruzalem en entreegelden als in programma beschreven � Excursie St. Catahrina en Mozesberg en entreegelden als in programma beschreven  Luchthavenbelasting

Niet inbegrepen

� Visumkosten 24,- p.p. � Calamiteitenfonds 2,50,- � Verplichte fooien ca. 29, - p.p. (ook voor kinderen) ter plaatse te voldoen � Verzekeringen

NILVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.
Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar EgypteJeruzalem De Historische Tocht 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail