Island View Resort Afbeelding Island View Resort
Island View Resort
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Island View Resort






Island View Resort








Het Island View Resort beschikt over een jetty, zodat u gemakkelijk de zee in kunt gaan. Het resort is sfeervol aangekleed en beschikt over 4 buitenzwembaden, omgeven door palmentuinen en rotsen. Daarnaast zijn er diverse bars, restaurants en faciliteiten voor sport en ontspanning voor alle leeftijden.








Ligging








Het Island View Resort ligt in Sharks Bay, direct aan het prive-strand met een prachtig huisrif voor de deur. Het moderne en kleinschalige toeristische centrum Soho Square met diverse winkeltjes, terrasjes, bars en restaurants bevindt zich op ca. 100 m afstand. Het grote toeristische centrum Naama Bay ligt op ca. 12 km afstand. Er is een shuttlebus naar Naama Bay (tegen betaling) en buiten het hotel is er tevens een taxistandplaats.








Faciliteiten








Receptie, geldautomaat, lobby met bar, buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (Italiaans en Orientaals), discobar, 4 bars, winkeltjes, kapsalon, speeltuin, kids club en wifi in de openbare ruimte(n). 4 Buitenzwembaden (waarvan 1 verwarmbaar), zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice. Healthclub met sauna, stoombad, jacuzzi, schoonheidsbehandelingen, massagemogelijkheden en een fitnessruimte. Tevens zijn er diverse faciliteiten voor sport en ontspanning, zoals een tennisbaan, tafeltennis, poolbiljart, jeu de boulesbaan, duikschool, watersportfaciliteiten (snorkelverhuur, surfen, etc), beachvolleybal en een afwisselend animatieprogramma. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient ter plaatse een vergoeding betaald te worden.








Kamers








Island View Resort beschikt over 492 kamers, waarvan 176 standaard kamers, 296 junior suites en een aantal familiekamers en executive suites. U verblijft in een standaard 2-persoonskamer. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, tv, telefoon, kluisje en minibar. Badkamer met wastafel, toilet, douche en haardroger. Balkon of terras met zitje. Een deel van de kamers heeft geen terras of balkon. Deze kamers zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 babys/kinderen tot 12 jaar. Familiekamers en zeezichtkamers zijn tegen een toeslag en op aanvraag te boeken.








Verzorging








U verblijft hier op basis van all inclusive.








Kerst- & Nieuwjaarsdiner 2013








Het kerst- (op 24 december) en nieuwjaarsdiner (op 31 december) zijn bij dit hotel een verplicht onderdeel van de pakketreis. De prijzen voor beide diners zijn reeds inbegrepen in de reissom.








All inclusive formule Island View Resort








Eten


















        • Ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:30 uur

























        • Lunchbuffet van 12:30 tot 14:30 uur

























        • Dinerbuffet van 18:30 tot 22:00 uur

























        • Diner in het a la carte restaurant (Italiaans en Orientaals), 1x per verblijf per restaurant (vooraf reserveren)

























        • Koffie & Cake van 15:00 tot 17:00 uur in het Hollywood Cafe

























        • IJs van 15:00 tot 17:00 bij de zwembadbar

























        • Snacks van 12:00 tot 17:00 uur bij de strandbar en zwembadbar

























        • Late night snacks van 23:30 tot 01:00 uur bij de lobbybar

















Drinken








Drankjes zijn inbegrepen tijdens de maaltijden en van 11:00 tot 00:00 uur op de door het hotel aangegeven tijden en plaatsen. Drankjes zijn na 00:00 (middernacht) tegen betaling. Inbegrepen zijn: koffie, thee, frisdrank, sappen, mineraalwater en lokale (non-)alcoholische dranken. Niet inbegrepen zijn: speciale koffies, versgeperste sappen en geimporteerde (non-)alcoholische dranken. De minibar is bij aankomst gevuld met frisdrank en water. Frisdrank wordt 1 x per week bijgevuld en water dagelijks. Extra aanvulling mogelijk tegen betaling.








Openingstijden bars


















        • Lobbybar Victoria 24 uur per dag

























        • Terrace bar van 09:00 tot 21:00 uur

























        • Main Pool bar van 10:00 tot 00:00 uur

























        • Strandbar van 10:00 tot 17:00 uur (geen alcoholische drankjes)

























        • Hollywood Cafe van 15:00 tot 00:00 uur

























        • Discobar van 23:00 tot 03:00 uur (tegen betaling) (all inclusive formule is onder voorbehoud van wijzigingen)

















Overig








Gebruik van tennisbaan (overdag), darts, tafeltennis, kids club, animatieprogramma, fitnessruimte.








Island View heeft vanaf maart 2013 voor een verwachte periode van ca. 3 maanden verschillende renovatie- en onderhoudwerkzaamheden gepland van ca. 100 kamers (achterste gedeelte). Deze kamers liggen in een afgescheiden deel. Daarna zullen in de opvolgende periode de renovaties van de winkeltjes en publieke ruimte(n) plaatsvinden. De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats om de overlast voor alle gasten tot een minimum te beperken. Alle faciliteiten, zoals zwembaden, bars en restaurants zijn gewoon in gebruik en het management zal er alles aan doen om de overlast voor hotelgasten zoveel mogelijk te voorkomen. De einddatum van de geplande werkzaamheden is nog onbekend.








Visuminformatie








De luchthaven van Sharm el Sheikh kent 2 verschillende soorten visa: een stempel (Gulf stamp, gratis) en een visum (tegen betaling van 20,- p.p.). Wanneer u maximaal 8 dagen in Sharm el Sheikh verblijft (en uw heen- en terugvlucht naar en vanaf Sharm el Sheikh gaan) en u ter plaatse geen excursies boekt, bent u niet verplicht een visum aan te schaffen. Wij raden u echter ten zeerste aan om het visum aan te schaffen. U heeft dit nodig indien u in geval van nood naar de Nederlandse Ambassade in Cairo zou moeten gaan. Ook kan het zijn dat u plotseling naar Nederland terug zou moeten reizen. Dit gebeurt vaak via Cairo en is enkel mogelijk met visum. Wanneer u eenmaal de douane bent gepasseerd is het niet meer mogelijk om achteraf alsnog een groot visum aan te schaffen. De kosten hiervoor worden verrekend in de transfer bus. Tevens dient u in de transferbus aan de host 5,- p.p. voor fooien te voldoen, onafhankelijk van het afnemen van de stempel of het visum. Blijft u langer dan 8 dagen in Sharm el Sheikh en bent u van plan ter plaatse deel te namen aan excursies (Cairo, bepaalde gedeelten in de Sinai-woestijn, natuurgebied Ras Mohammed), dan dient u een visum aan te schaffen.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Overige Informatie

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Island View Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail