Iberotel Il Mercato Afbeelding Iberotel Il Mercato
Iberotel Il Mercato
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Iberotel Il Mercato


Iberotel Il Mercato is een comfortabel 5-sterren resort met een centrale ligging, midden in het moderne centrum Il Mercato, waar diverse winkels en restaurants te vinden zijn. In het resort is er veel aandacht besteed aan details en zijn er prachtige handgemaakte muur- en plafondschilderingen te bewonderen, wat het resort een luxueuze en romantische uitstraling geeft. Iberotel Il Mercato is echt een city hotel,...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen Iberotel Il Mercato is een comfortabel 5-sterren resort met een centrale ligging, midden in het moderne centrum Il Mercato, waar diverse winkels en restaurants te vinden zijn. In het resort is er veel aandacht besteed aan details en zijn er prachtige handgemaakte muur- en plafondschilderingen te bewonderen, wat het resort een luxueuze en romantische uitstraling geeft. Iberotel Il Mercato is echt een city hotel, maar wel van alle gemakken voorzien en met een waanzinnig uitzicht over Sharm el Sheikh vanaf het dakterras. Er zijn maar liefst 3 buitenzwembaden, verschillende bars en restaurants en er kan gebruik gemaakt worden van 2 verschillende stranden in de omgeving, een all inclusive prive-zandstrand en een strand met huisrif, waar goed gesnorkeld kan worden.

Ligging

Iberotel Il Mercato ligt in de wijk Ras-Um-el-Sid en aan de promenade van het (moderne) centrum Il Mercato, waar verschillende (internationale) winkels en restaurants te vinden zijn. Er kan gebruik worden gemaakt van 2 verschillende zandstranden: een prive-zandstrand (met all inclusive) op ca. 10 minuten rijafstand en een koraalstrand, waar goed gesnorkeld kan worden. Er is een gratis shuttleservice naar het strand. De luchthaven van Sharm el Sheikh ligt op ca. 18 km afstand en Naama Bay, het grote toeristische centrum van Sharm el Sheikh, ligt op ca. 6,5 km afstand.

Faciliteiten

Receptie, geldautomaat, lift, lobby met bar Galleria, snack & zwembadbar La Terrazina op het dakterras (met comfortabele loungebanken, een waanzinnig uitzicht over Sharm el Sheikh), shisha corner (waterpijp) op het dakterras, strandbar, buffetrestaurant met bar Il Giardino, a la carte restaurant, internetgelegenheid, wifi in de openbare ruimten (tegen betaling), kinderclub. 4 Buitenzwembaden (waarvan 2 verwarmbaar en 1 enkel voor volwassenen), kinderbad, zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice. Wellness center met sauna, jacuzzi, massagemogelijkheden en schoonheidsbehandelingen, fitnessruimte, tafeltennis, poolbiljart, squash, strandvolleybal, tafelvoetbal, animatieprogramma voor jong en oud met overdag verschillende activiteiten en entertainment in de avond. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient u ter plaatse een vergoeding te betalen.

Kamers

Iberotel Il Mercato beschikt over in totaal 286 elegant ingerichte hotelkamers. Er zijn 72 promokamers, 142 superiorkamers en 62 deluxe kamers. De kamertypes verschillen van elkaar o.a. in grootte, ligging en uitzicht. Er zijn tevens enkele kamers met een tussendeur en enkele aangepaste kamers voor invalide/mindervalide gasten.

Standaard Promokamer

De promokamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, telefoon, Andalusische ramen (geen balkon), kluisje, koelkastje, badkamer met wastafel, douche, toilet en haardroger. Dit kamertype (ca. 32 m2) ligt op ca. 500 m afstand van het hoofdgebouw. De kamers kijken uit op het winkelcentrum of de straat. Deze promokamers zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen (geen kinderen).

Superiorkamer (in het hoofdgebouw)

De superiorkamers zijn wat ruimer dan standaardkamers en hebben een centrale ligging. De superiorkamers (36 m2) liggen in het midden van het hotel, dichtbij alle faciliteiten, en kijken uit op het Il Mercato-winkelcentrum of de straat. Een deel van deze kamers beschikt over een balkon met zitje en een deel over Andalusische ramen (geen balkon). Deze superiorkamers zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar of voor 3 volwassenen. Dit kamertype is tegen een toeslag te boeken.

Deluxe kamer

De deluxe kamers zijn ruimer dan de standaardkamers en hebben een centrale ligging in het hotel. De deluxe kamers beschikken over een balkon met zitje en uitzicht op de zwembaden. Deze deluxe kamers (ca. 36 m2) zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar of 3 volwassenen. Dit kamertype is tegen een toeslag te boeken.

Verzorging

U verblijft in Iberotel Il Mercato op basis van all inclusive.

All inclusive formule Iberotel Il Mercato

Eten

Ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:00 uur Laat ontbijt van 10:30 tot 11:30 uur Lunchbuffet van 13:00 tot 14:30 uur Snacks van 12:30 tot 16:30 uur Dinerbuffet van 18:30 tot 21:30 uur IJs van 15:00 tot 16:30 uur (op 2 dagen per week)

U dient gepast gekleed de restaurants te bekleden (badkleding is niet toegestaan. Korte broek, mauwloze shirts en slippers zijn niet toegestaan tijdens diner).

Dranken

Dranken zijn inbergepen tijdens de maaltijden en van 10:00 tot 00:00 uur op de door het hotel aangegeven tijden en plaatsen. Drankjes worden geserveerd per glas/beker. Inbegrepen zijn: koffie, thee, mineraalwater, sappen, frisdranken en lokale alcoholische dranken (bier, wijn en sterke dranken). Tegen betaling: drankjes uit de minibar, speciale koffies, vers geperste sappen en alle geimporteerde (non-)alcoholische dranken.

Openingstijden bars

Terrazzina bar van 10:00 tot 00:00 uur Galleria Lobbybar van 10:00 tot 00:00 uur Strandbar van 10:00 tot zonsondergang

(All inclusive formule is onder voorbehoud van wijzigingen)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.
Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Iberotel Il Mercato 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail