Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort Afbeelding Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort
Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort


Algemeen


Algemene beschrijving:

Hilton Fayrouz Resort in Sharm El Sheikh-South is heeft 210 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen en bestaat uit 42 gebouwen. Het hotel ligt 100 m van het zand/steenstrand. De dichtstbijzijnde stad vanuit het hotel is SHARM EL SHEIKH (7 km). Andere steden: Cairo (500 km). Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn een kapper, lobby, airconditioning , receptie, mini-markt en winkels aanwezig. De medewerkers van dit 2 verdiepingen tellende hotel spreken Italiaans, Frans, Duits, Russisch en Engels. Een speeltuin voor kinderen is aanwezig. 6 zoetwaterzwembaden met een apart kinderbad zijn beschikbaar. Naast het hotel is een poolbar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar gratis op het strand en bij het zwembad. Op korte afstand van het hotel vindt u centrum van de stad, winkels, supermarkten, medische diensten en bars en restaurants. Het hotel zorgt ervoor dat mensen met een handicap van de volgende voorzieningen gebruik kunnen maken: drempelvrije toegang en rolstoel geschikte badkamers. Voertuigen kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats.



Voorzieningen:

Voor uw gemak biedt het hotel roomservice, wasservice, een wekdienst, schoonmaakservice, een geldwisselkantoor, medische zorg en strijkservice. Toegang tot internet is mogelijk op wifi-hotspots. Dit gezinsvriendelijke hotel biedt een kinderclub, een kinderbadje, animatie voor kinderen en oppasservice om voor een comfortabel verblijf voor zowel de ouders als ook de jonge gasten te zorgen. Openingstijden van de receptie: 24u.



Eten:

Het hotel heeft 4 restaurants. Een snackbar is de gehele dag geopend. In de avond bent u welkom in de bar bij de lobby.



Sport en ontspanning:

Activiteiten zoals darts worden aangeboden in het hotel. Bij Hilton Fayrouz Resort bestaan de wellness faciliteiten onder andere uit een whirlpool, stoombad, een spa en een hamam. Gasten, die een sportieve vakantie willen, kunnen gebruik maken van activiteiten als fitness, beachvolleybal en aerobics. Het hotel biedt voor zijn gasten, afhankelijk van het weer en seizoen, live muziek.



Aanvullende informatie:

De volgende betalingswijzen worden geaccepteerd: Visa Card en Euro/Master Card. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail