Grand Plaza Resort Afbeelding Grand Plaza Resort
Grand Plaza Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Grand Plaza Resort

****




De Rode Zee, daar schijnt de zon altijd






Dit mooie hotel ligt in de bekende badplaats Hurghada in Egypte. Het hotel ligt aan de kustweg en zusterbedrijf Grand Plaza Hotel ligt aan de andere kant daarvan. Beide liggen op een kwartiertje rijden van het vliegveld en zijn dus ideaal gelegen als u op vliegvakantie bent. U kunt gebruik maken van het privestrand van de overkant door simpelweg de weg over te steken en de trap af te lopen. Het centrum van Hurghada is in de buurt te noemen, met slechts 3,5 kilometer afstand. U kunt uw hand opsteken en dan stopt de minibus voor u, om u naar uw bestemming te brengen. Een andere plaats waar u heen kunt gaan is Sakkala, ongeveer 8 kilometer verder. Een duik in de zee of eerst bubbelen in de jacuzzi






Grand Plaza Resort bestaat uit zeven gebouwen. Er is een hoofdgebouw. Daar kunt u terecht voor de faciliteiten. De overige zes gebouwen zijn aan het hoofdgebouw en aan elkaar geschakeld en huisvesten de hotelkamers. Er zijn steeds maximaal twee etages en er zijn twee liften.






De receptie is 24 uur voor u geopend zodat u altijd terecht kunt om uw vragen te stellen of om even een praatje te maken. Het personeel spreekt Duits en Engels. Bij de receptie vindt u een verzorgde bar waar u een borreltje kunt drinken. De lounge heeft ook een buitenterras.






Als u van zwemmen houdt, kunt u hier alle kanten op. Er zijn vier buitenzwembaden en een binnenbad. Het eerste buitenbad loopt geleidelijk af, heeft een eilandje, een waterval en een mediterrane uitstraling. Het tweede zwembad heeft grote glijbanen, een eiland en een brug. Ook is er een verwarmd buitenbad met een waterval en een waterpolodoel. Tot slot is er een zwembad met




Profiteer bij Sharm Grand Plaza Resort van het privé zandstrand, dineer in het restaurant Etablissement ter plaatse of geniet van een drankje in een van de 2 poolbars van dit resort.  De 547 kamers bieden gratis wifi, een gemeubileerd balkon of terras en een 24-uurs roomservice aan. Een televisie, een minibar en gratis mineraalwater zijn enkele van de overige voorzieningen.
Sharm Grand Plaza Resort heeft 547 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een minibar en een kluis. Elke kamer heeft een gemeubileerd balkon of terras. Profiteer van gratis wifi. Elke badkamer is voorzien van een bad, gratis toiletartikelen en een haardroger. Ook heeft elke kamer gratis mineraalwater en verduisterende gordijnen. ´s Avonds wordt een turndownservice aangeboden en een huishoudservice is dagelijks beschikbaar. Voorzieningen die op verzoek beschikbaar zijn, zijn onder andere een strijkplank/strijkijzer.
De locatie beschikt over 4 buitenzwembaden en een kinderzwembad. Overige recreatieve voorzieningen zijn onder andere een privéstrand, een outdoor tennisbaan en fitnessfaciliteiten.

De onderstaande recreatieve activiteiten vind je ter plaatse of in de directe omgeving. Mogelijk zijn toeslagen van toepassing.



Grand Plaza Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail