Governer Amwaj Resort Afbeelding Governer Amwaj Resort
Governer Amwaj Resort *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Governer Amwaj Resort

*****

In de wijk Nabq Bay treft u Governer Amwaj Hotel & Resort (voorheen AA Amwaj Resort); een uitstekend hotel met goede service en direct aan het strand. U kunt heerlijk relaxen bij een van de zwembaden of aan het strand, lekker eten en 's avonds de leuke shows bijwonen. Een heerlijke onbezorgde vakantie!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging: Governer Amwaj Resort in Sharm el Sheikh

Governer Amwaj (voorheen AA Amwaj Resort) ligt direct aan het strand in de wijk Nabq Bay. Het centrum van Sharm el Sheikh ligt op 20 km. In de omgeving van het hotel zijn winkels, restaurants en cafes.

Faciliteiten: Governer Amwaj Resort

Governer Amwaj (voorheen AA Amwaj Resort) beschikt over 338 kamers onder gebracht in een hoofdgebouw van maximaal 3 verdiepingen. Er is een buffetrestaurant, 3 a la carte restaurants (met reservering) en 6 bars. Om de tuin liggen 3 zwembaden met apart kinderbad en verschillende zonneterrassen met ligbedjes en parasols. Tevens biedt Governer Amwaj u een wasserette, diverse winkels en een dokter service. Voor de kleintjes is er een miniclub en een speeltuin.

Uw hotelkamer:Governer Amwaj Resort

De kamers van Governer Amwaj (voorheen AA Amwaj Resort) zijn netjes ingericht en voorzien van satelliet tv, individuele airconditioning, kluisje, telefoon, minibar, waterkoker, draadloos internet en een balkon. Badkamers met bad/douche, toilet en haardroger. De standaardkamers hebben landzicht, tegen toeslag kunt u zwembadzicht of zeezicht boeken.

Sport & Ontspanning:Governer Amwaj Resort

U kunt gratis gebruik maken van beachvolleybal, fitness, aerobics, tafeltennis, biljart en tennis. Sauna, Stoom bad, jacuzzi, massages en behandelingen zijn allen tegen betaling. Dagelijks een leuk animatieprogramma.

Verzorging Zomer: Governer Amwaj Resort

U verblijft in Governer Amwaj Resort op basis van All Inclusive; Vroeg ontbijt (04.00-06.00), ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30), lunch (13.00-15.00), snacks (11.00-18.00), diner (19.00-22.00), nachtsnacks (00.00-02.00). De aanwezige lokale (non) alcoholische drankjes zijn tussen 10.00 en 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in de lobby bar op bepaalde uren, ijs, verse vruchtensappen, espresso, cappuccino, Turkse koffie en import.

Verzorging Winter: Governer Amwaj Resort

All Inclusive: vroeg ontbijt (04.00-06.00), ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30), lunch (13.00-15.00) en diner (19.00-22.00), allen in buffetvorm. Snacks (11.00-18.00) en nachtsnacks (00.00-02.00). U kunt a la carte dineren, met reservering. De aanwezige lokale (non-) alcoholische drankjes zijn tussen 10.00 en 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in de lobby bar op bepaalde uren, ijs, verse vruchtensappen, luxe koffiesoorten, Turkse koffie, import drank en drankjes na 24.00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.
Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Governer Amwaj Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail