Four Seasons Resort Afbeelding Four Seasons Resort
Four Seasons Resort
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Four Seasons Resort











Algemeen










Aantal kamers: 136 Aantal verdiepingen: 2 Audiovisuele apparatuur Babysitting of kinderoppas Ballroom(s)  Massage - spabehandelingskamer(s) Meerdere kleine vergaderruimtes Parkeerplaatsen (gratis) Gratis parkeren tijdens verblijf Aantal vergader/congresruimtes: 7 




Het Four Seasons Resort is een duikresort aan de Rode Zee in Sharm El Sheikh. Het beschikt over 4 zwembaden, 5 restaurants, 3 lounges en een spa. Er zijn ook faciliteiten om te snorkelen en duiken bij het resort.

Alle accommodaties van het Four Seasons bieden een balkon of terras met uitzicht op de Rode Zee, de tuin en het resort. Elke kamer is voorzien van een zithoek met een flatscreentelevisie en een minibar. De villa heeft een eigen zwembad en een terras met ligstoelen.

In het Four Seasons kunt u genieten van een eclectische, gastronomische ervaring, variërend van de mediterrane tot Italiaanse keuken. U kunt Europese specialiteiten proeven bij de zwembadbar Al Waha Pool Bar, dat uitzicht op het zwembad biedt. Voor een drankje kunt u terecht in een van de verschillende lounges met spectaculaire uitzichten.



Four Seasons Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail