Falcon Naama Star Afbeelding Falcon Naama Star
Falcon Naama Star
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Falcon Naama Star


Algemeen








Algemene beschrijving:

Falcon Naama Star ligt op 1 km van een zandstrand/kiezelstrand. De dichtstbijzijnde stad vanuit het hotel is Old Town Sharm (7 km). Andere steden: Cairo (500 km). Het hotel in Sharm El Sheikh-South heeft 181 kamers, is gerenoveerd in 2009 en beschikt over airconditioning. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn een kapper, lobby en receptie aanwezig. De medewerkers van dit 3 verdiepingen tellende hotel spreken Russisch, Duits en Engels. 2 zoetwaterzwembaden met een apart kinderbad zijn beschikbaar. Verfrissende drankjes worden aangeboden bij de poolbar. Parasols en ligbedden zijn gratis verkrijgbaar bij het zwembad. Afstand van het hotel naar: winkels (7 km), centrum van de stad (7 km), disco (7 km), luchthaven SSH (20 km) en supermarkten (7 km). Op korte afstand van het hotel vindt u taxistandplaatsen. Voertuigen kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats.



Voorzieningen:

Voor uw gemak biedt het hotel medische zorg, wasservice, roomservice en schoonmaakservice. Toegang tot internet is mogelijk op wifi-hotspots. Dit gezinsvriendelijke hotel biedt een kinderbadje om voor een comfortabel verblijf voor zowel de ouders als ook de jonge gasten te zorgen. Openingstijden van de receptie: 24u.



Eten:

Het hotel heeft een restaurant. U kunt genieten van een drankje in de bar van onze lobby. All-Inclusive: All-Inclusive omvat snacks (service uren: 16:30 - 17:30), koffie en thee (service uren: 16:30 - 17:30), frisdranken (service uren: 10:00 - 00:00) en plaatselijke alcoholische dranken (service uren: 12:00 - 00:00).



Sport en ontspanning:

Activiteiten zoals een animatieprogramma, biljart en tafeltennis worden aangeboden in het hotel. Bij Falcon Naama Star bestaan de wellness faciliteiten onder andere uit een whirlpool en een hamam.



Aanvullende informatie:

Betalingsmogelijkheden zijn: Visa Card en Euro/Master Card. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Falcon Naama Star 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail