Domina Oasis Resort Afbeelding Domina Oasis Resort
Domina Oasis Resort
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Domina Oasis Resort


Het Domina Oasis Resort ligt in de Sheikh Coast Bay, op een steenworp afstand van het privezandstrand. Het biedt een prachtig uitzicht over het rif en het nabijgelegen eiland Tiran. Dit luxueuze 5-sterrenresort heeft een tennisbaan en 2 zwembaden. In het al net zo luxueuze wellnesscentrum worden massages gevens en kunt u gebruikmaken van een stoombad. Het Domina Oasis Resort kan helpen bij het organiseren...

Hotel o.b.v. Volgens programmaHet Domina Oasis Resort ligt in de Sheikh Coast Bay, op een steenworp afstand van het privezandstrand. Het biedt een prachtig uitzicht over het rif en het nabijgelegen eiland Tiran.

Dit luxueuze 5-sterrenresort heeft een tennisbaan en 2 zwembaden. In het al net zo luxueuze wellnesscentrum worden massages gevens en kunt u gebruikmaken van een stoombad. Het Domina Oasis Resort kan helpen bij het organiseren van duik- en snorkeltrips.

Alle kamers van het Domina Oasis Resorts hebben een balkon of een terras. De meeste bieden een panoramisch uitzicht op de Rode Zee. De kamers zijn tevens stuk voor stuk ruim en voorzien van airconditioning.

U verblijft hier op 6 km van de internationale luchthaven van Sharm El Sheikh en op 4 km van het centrum van de Naama-baai. In het Domina Oasis Resort kunt u gratis gebruikmaken van een minibusservice.

Het Domina Oasis Resort heeft 11 restaurants, waar regionale en internationale buffet- en a-la-cartegerechten geserveerd worden. Buffetrestaurant Coral biedt een uitgebreide keuze aan themagerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner.Domina Oasis Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail