Coral Sea Waterworld Afbeelding Coral Sea Waterworld
Coral Sea Waterworld
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Coral Sea Waterworld


Spetterende waterpret voor het hele gezin. Suis van supersnelle glijbanen, dobber in een band op de Lazy River en geniet van alle andere waterattracties. Ook aan de kleine waterratjes is gedacht; met een waterspuitpark en miniglijbanen willen ze de hele dag wel in het water blijven. En wil je een dagje geen glijbaan, stap dan eens op een Banana boot of huur een dag een surfboard of waterfiets. Lekker relaxen op het strand is ook nooit weg. Bij SPLASHWORLD Coral Sea Waterworld verveel je je geen minuut.



Voor de kinderen

babybedje, miniclub, leeftijd van 4-12 jaar en kinderstoelen aanwezig

Voor de kinderen - Tegen betaling

oppasservice beschikbaar

Verzorging

All Inclusive, ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet

Goed om te weten

Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften., gebruik van sommige glijbanen is vanaf 8 of 10 jaar en vanaf 120 cm lengte; dit staat bij de glijbanen aangegeven, tijdens het diner geldt een dresscode; mannen graag in lange broek, WiFi is gratis in openbare ruimtes en de kamers met een max. van 2 GB voor 2 gebruikers (verblijf je korter dan een week dan krijg je 1GB) en honden niet toegestaan

Ligging

direct aan het strand en luchthaven Sharm El Sheikh op ca. 12 km

All Inclusive - Eten

ontbijt (07:00-10:00 uur), ijsjes (11:00-15:00 uur), lunch (13:00-15:00 uur), high tea (16:30-18:00 uur), snacks (11:00-13:00 uur) en diner in buffetvorm (19:00-21:30 uur)

All Inclusive - Drinken

koffie en thee, mineraalwater en frisdranken en lokale alcoholische drankjes (10:00-00:00 uur)

All Inclusive - Sport & Ontspanning

beachvolleybal, voetbal, basketbal, fitness, aerobics, tafeltennis, overdag activiteitenprogramma en shows

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer, receptie (24 uur) en bagageruimte

Faciliteiten - Tegen betaling

roomservice, winkeltje(s), kapper en kledingwasservice

Duurzame accommodatie

Onze duurzame accommodaties springen ertussenuit. Ben je op zoek naar een accommodatie die duurzaam omgaat met water, energie en afval? Waar je in de restaurants regionale producten proeft? En waar je wordt ontvangen door medewerkers met een eerlijk loon? Hotels en appartementen die al deze punten kunnen afvinken én beschikken over een internationaal keurmerk, worden opgenomen in ons duurzame aanbod. Deze accommodatie beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold. Zo weet je dat deze accommodatie haar best doet voor mens, dier en milieu. En zorg je er zelf voor dat reizen ook in de toekomst aantrekkelijk blijft.

Overige informatie

officiële classificatie: 4 sterren en onze classificatie: 4 sterren

Restaurants/Bars

buffetrestaurant, 2 � la carte restaurants: Indiaas en Italiaans, 5 bars en snackbar

USPs

Alleen bij TUI, Erkend met duurzaamheidslabel, SplashFactor 10, Volop spetteren en spelen, Pal aan het strand, Snorkelen voor het hotel en Verveling? Bestaat hier niet!

Zwembaden

2 buitenbaden, badhanddoeken, ligbedden en parasols, zonneterras en 2 kinderbaden buiten

SPLASHWORLD Aquapark - SplashFactor 10

4 kronkelglijbanen, 3 snelle glijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 1 tube glijbaan, 1 trechter glijbaan, 1 boomerang, 1 golfslagbad, 1 lazy river, 1 kids waterspuitpark en 1 kids miniglijbanenpark

Strand

er is een handdoekservice en er zijn ligbedden en parasols beschikbaar

Wellness - Tegen betaling

sauna

Sport & Activiteiten

voetbal, fitnessruimte, basketbal, beachvolleybal en tafeltennis

Sport & Activiteiten - Tegen betaling

tennisbaan (buiten), bananenboot, waterfiets, waterskiën, windsurfen (licentie verplicht), zeilen (licentie verplicht), duiken (licentie verplicht) en snorkelset

Entertainment

overdag en s avonds een activiteitenprogramma



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Coral Sea Waterworld 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail