Coral Sea Sensatori Resort Afbeelding Coral Sea Sensatori Resort
Coral Sea Sensatori Resort
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Coral Sea Sensatori Resort


Coral Sea Sensatori Sharm El Sheikh Resort is ontworpen en aangelegd om een unieke gescheiden aanwijzen van diensten en faciliteiten voor zowel gezinnen en volwassenen bieden. Het is voor koppels op zoek naar quality time en het is een hit voor stijlbewuste families ook. Bovendien Coral Sea Sensatori Resort verhoogt de par als het gaat om faciliteiten voor kinderen. Het modewoord is interactie met functies houdt...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Coral Sea Sensatori Sharm El Sheikh Resort is ontworpen en aangelegd om een unieke gescheiden aanwijzen van diensten en faciliteiten voor zowel gezinnen en volwassenen bieden. Het is voor koppels op zoek naar quality time en het is een hit voor stijlbewuste families ook. Bovendien Coral Sea Sensatori Resort verhoogt de par als het gaat om faciliteiten voor kinderen. Het modewoord is interactie met functies houdt van een kinderdagverblijf, de Playhouse en tieners kamer.

Het aanbieden van de ongekend panoramisch uitzicht op de Rode Zee, Coral Sea Sensatori presenteert een uitgebreide onder-een-dak concept dat de behoefte van elke veeleisende vakantieganger voldoet. Dit 5-sterren resort huizen: 470 elegante kamers en suites met een jacuzzi en sfeerverlichting, state-of-the-art faciliteiten, zoals iPod docking station, in-room video on demand en 14 spannende eet-en levensstijl bars voor een multi-dimensionale ervaring.



Coral Sea Sensatori Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail