Coral Bay Resort Afbeelding Coral Bay Resort
Coral Bay Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Coral Bay Resort

****




Ongerept en ongehaast, de Coral Bay Resort behoudt een informaliteit en genade die andere sleutels slechts ver kan herinneren. Elk van onze onderscheidende huisjes wordt gestyled na een historische Keys huis en elk is tropisch ingericht met centrale verwarming en air-conditioning.






Of u wilt vissen, duiken, snorkelen, het huren van een motor-of zeilboot, of gewoon liggen rond onze verwarmde zwembad, zal onze managers helpen om het te verwezenlijken. Elk is vastbesloten om ons concept van het behoud van De sleutels van de manier waarop ze gebruikt worden.






Het terrein van het Coral Bay Resort zijn bekleed met hibiscus en bougainvillea en onze schitterende zandstrand loopt langzaam af in de vloeibare kristallen tinten van de Golf van Mexico. De zonsondergangen zijn altijd spectaculair en s nachts verlichten we de wateren buiten onze dock zodat onze gasten kunnen blijven genieten van het spel langs de oceaanbodem.






De wateren rond het Coral Bay Resort bieden een aantal van de beste vissen in de hele wereld. Vlakbij liggen uitstekende bonefishing flats en tarpon achtervolgt wal. Verder uit de kust liggen marlijn, zeilvis en dolfijnen. U kunt vissen op snapper en grouper recht van onze dock of opgehaald worden er door ervaren plaatselijke gidsen voor diepzee avontuur. Onze medewerkers kunnen al deze afspraken voor u maken.




Het aparthotel ligt in Sharm El Sheikh, op 300 m van het strand van Domina Coral Bay en op minder dan 1 km van het strand Gardens Bay. Het biedt accommodatie met gratis WiFi, airconditioning, een bar en een tuin.

Elke accommodatie beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een flatscreen-tv, een woonkamer en een eigen badkamer.

Het Domina Coral Bay beschikt over een terras.

Sharks Bay Beach ligt op 2,4 km van de accommodatie en SOHO Square Sharm El Sheikh ligt op 8 km afstand. Het dichtstbijzijnde vliegveld is de internationale luchthaven Sharm el-Sheikh, op 13 km van Domina Coral Bay.



Coral Bay Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail