Cleopatra Tsokkos Afbeelding Cleopatra Tsokkos
Cleopatra Tsokkos
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Cleopatra Tsokkos






In de omgeving van Naama Bay Beach








Dit hotel ligt in Ras Umm Sid in Sharm el Sheikh, in de buurt van Hadaba Beach. Een van de bezienswaardigheden op enkele minuten rijden is Golfresort Sharm El Sheikh. Zwemmen en tennis








Cleopatra tsokkos Hotel heeft zowel een restaurant als een buitenzwembad. Andere voorzieningen zijn een bar bij het zwembad en een koffiebar/cafe. Satellietzenders








Elke televisie heeft satellietzenders. Elke kamer beschikt verder over airconditioning, klimaatregeling en een kluis.




Hotel Sharm El Sheikh in El Hadaba, bij Naama Bay
2 buitenzwembaden, een full-service spa, en een restaurant zijn beschikbaar in dit hotel. WiFi in de openbare ruimtes is gratis. Verder zijn er een fitnesscentrum, een bar/lounge en een bar aan het zwembad. Alle 132 kamers zijn voorzien van gratis WiFi, minibars en led-tv's.
Het Cleopatra tsokkos Hotel beschikt over 132 accommodaties met airconditioning en een minibar. De kamers zijn voorzien van led-televisies.
De badkamers zijn uitgerust met een ligbad. Gasten kunnen op het web surfen met de gratis draadloze internettoegang. Huishoudelijke hulp wordt op beperkte basis geboden.

Er zijn 2 buitenzwembaden en een kinderbad aanwezig. Andere recreatieve voorzieningen zijn een outdoor tennisbaan en een fitnesscentrum.
De hieronder vermelde recreatieve activiteiten zijn beschikbaar op het terrein of in de buurt; er kunnen kosten aan verbonden zijn.

De gasten kunnen zich laten verwennen in de full-service spa van het hotel. De diensten omvatten massages. De spa is uitgerust met een sauna.
De spa is dagelijks geopend.



Cleopatra Tsokkos 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail