Nefertiti Sun Flower Hotel Afbeelding Nefertiti Sun Flower Hotel
Nefertiti Sun Flower Hotel
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Nefertiti Sun Flower Hotel


Guestrooms open to furnished balconies with lake, river or mountain views and feature televisions with satellite channels and kitchens.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

Dit hotel ligt bij de zee, op 2,8 km van Moskee van Hurghada en op 3,7 km van Maritiem Museum & Aquarium Hurghada. Ook KErk van Sint-Maria en de Aartsengelen en Stadion van El Gouna liggen binnen 20 km afstand.

Accommodatievoorzieningen

Dit hotel beschikt naast een restaurant over een buitenzwembad en een nachtclub. Gratis WiFi en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Je vindt er ook een fitnessruimte, vergaderruimtes en een stomerij/wasserijservice.

Kamervoorzieningen

De 30 kamers bieden WiFi, satellietzenders en een telefoon aan.

Transfers

Deze reis is exclusief de transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en vice versa. Deze kunt u tegen een toeslag optioneel bijboeken.

Vluchten

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf verschillende luchthavens, zoals Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen worden definitief aan u bevestigd nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie of vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief aanbieden.

Paspoort & Visuminformatie

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig is. Tevens dient u bij aankomst op de luchthaven in Egypte een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 27,- per persoon. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (zoals bijvoorbeeld een diplomatiek of militair paspoort, etc) dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade in Den Haag. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om voor de juiste, geldige reisdocumenten en benodigde visa te zorgen. De reisorganisatie is hiervoor niet aansprakelijk.



Nefertiti Sun Flower Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail