Rohanou Beach Resort Afbeelding Rohanou Beach Resort
Rohanou Beach Resort
Bestemming: Rode Zee - El Quseir

Rohanou Beach Resort


Rohanou Beach Resort and Ecolodge ligt aan het strand in El Quseir. Bezoek hier interessante lokale bezienswaardigheden, zoals Sharm el Lola-strand en Fort van El Quseir.



Luxe strandaccommodatie met 2 buitenzwembaden
Profiteer op het plaatselijke strand, ontspan in de volledig uitgeruste spa van Rohanou Beach Resort and Ecolodge of dineer in een van de 3 restaurants van dit hotel.  De 78 geluiddichte kamers beschikken elk over gratis wifi en een 24-uurs roomservice. Het entertainment wordt verzorgd door een lcd-televisie met satellietzenders, maar geniet ook van voorzieningen als een zitruimte en een minibar. De huishoudservice is op verzoek beschikbaar.
Rohanou Beach Resort and Ecolodge heeft 78 kamers met een minibar en een kluis. Deze kamers met een zitruimte zijn individueel gedecoreerd. Er is een kussenmenu beschikbaar. Elke lcd-televisie heeft satellietzenders.

Elke badkamer is voorzien van een bad of douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. Profiteer van gratis wifi. Dagelijks wordt een huishoudservice aangeboden en op verzoek is hypoallergeen beddengoed beschikbaar. Een schoonmaakservice is op verzoek beschikbaar.

De locatie beschikt over 2 buitenzwembaden en een kinderzwembad. Overige recreatieve voorzieningen zijn onder andere een healthclub.

De onderstaande recreatieve activiteiten vind je ter plaatse of in de directe omgeving. Mogelijk zijn toeslagen van toepassing.

De spa heeft massage- en behandelingsruimtes en behandelkamers in de buitenlucht. De beschikbare behandelingen zijn gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en manicures en pedicures. De spa is uitgerust met een sauna, een spabad en een stoombad.

De spa is dagelijks geopend.

 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Rohanou Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail