Mangrove Bay Afbeelding Mangrove Bay
Mangrove Bay
Bestemming: Rode Zee - El Quseir

Mangrove Bay


Mangrove Bay Resort ligt aan het strand in El Quseir. Je kunt hier interessante bezienswaardigheden bewonderen, waaronder Sharm el Lola-strand, Bedoeïenenmoskee en Fort van El Quseir.



Gezinsvriendelijke strandaccommodatie
Profiteer van het plaatselijke strand en geniet van een lekker diner in een van de 2 restaurants van Mangrove Bay Resort.  De 90 kamers beschikken elk over een minibar, een haardroger en een flatscreentelevisie met satellietzenders. Overige voorzieningen zijn onder meer een telefoon, een bureau en gratis toiletartikelen.
Mangrove Bay Resort heeft 90 kamers met een minibar en een haardroger. Elke flatscreentelevisie van 22 inch heeft satellietzenders.

Elke badkamer is voorzien van een bad of douche en gratis toiletartikelen. Alle kamers zijn voorzien van een bureau en een telefoon. Een schoonmaakservice is dagelijks beschikbaar.

De locatie beschikt over een buitenzwembad en een kinderzwembad.

De onderstaande recreatieve activiteiten vind je ter plaatse of in de directe omgeving. Mogelijk zijn toeslagen van toepassing.



Hotels

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Mangrove Bay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail