LABRANDA Club Paradisio Afbeelding LABRANDA Club Paradisio
LABRANDA Club Paradisio
Bestemming: Rode Zee - El Gouna

LABRANDA Club Paradisio


Algemeen


Ligging: Club Paradisio nabij El Gouna


Club Paradisio ligt direct aan het privéstrand en op ongeveer 4 kilometer van het centrum van El Gouna. Het hotel biedt tegen betaling een shuttleservice aan naar El Gouna.




Faciliteiten: Club Paradisio


Het prachtige Club Paradisio telt 239 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en 2 bijgebouwen met maximaal 3 verdiepingen. In het hoofdgebouw vind je de mooie lobby met zitjes, de 24-uursreceptie en een bagageruimte.
In het hoofdrestaurant worden alle maaltijden in buffetvorm geserveerd en er is een Beach Restaurant waar je tijdens de lunch terecht kunt voor pasta en pizza en een paar avonden per week tegen betaling kunt dineren (vis of vlees, vooraf reserveren).
In de tuin liggen 3 zwembaden, waarvan 2 verwarmd in de winterperiode, en een kinderbad. Op het zonneterras en het strand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols.
Club Paradisio biedt tegen betaling winkeltjes, een wasservice, een kapsalon en een doktersservice. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor kinderen tussen 4 en 11 jaar is er een miniclub en een minidisco.




Hotelkamer:


De standaardkamer (1-3 personen) in Club Paradisio is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn.Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zwembadzicht (1-3 personen) of zeezicht (1-3 personen) boeken.




Sport & Ontspanning:


Tijdens je verblijf in Club Paradisio kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, aerobics, yoga, boogschieten, boccia, darts, biljart, tennis en de sauna. Diverse watersporten aan het strand zijn tegen betaling en in het Spa Center kun je tegen betaling een massage of behandeling boeken. Er wordt dagelijks een leuk entertainmentprogramma aangeboden.





Verzorging Winter 2018-2019 en Zomer 2019: Club Paradisio


Je verblijft in Club Paradisio op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.00-21.30). Snacks (15.00-16.00) en tijdens de lunch en het diner ijs. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, espresso, Turkse koffie en diner in het Beach Restaurant (vooraf reserveren).



Handig om te weten:


Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euroa's afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfotos mee te nemen.





Hotels

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


LABRANDA Club Paradisio 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail