Xperience Kiroseiz Premier Afbeelding Xperience Kiroseiz Premier
Xperience Kiroseiz Premier
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Xperience Kiroseiz Premier


Algemeen




Algemene beschrijving:

Xperience Kiroseiz Premier in Sharm El Sheikh-South beschikt over 336 kamers en is gerenoveerd in 2015. Het hotel ligt 8 km van het zand/steenstrand. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn mini-markt, een kapper, winkels, receptie, airconditioning en lobby aanwezig. De medewerkers van dit 3 verdiepingen tellende hotel spreken Frans, Duits, Italiaans, Russisch en Engels. Een speeltuin voor kinderen is aanwezig. 6 zoetwaterzwembaden met een apart kinderbad zijn beschikbaar. Voor ontspanning worden verfrissende drankjes aangeboden bij het poolbar. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar gratis op het strand en bij het zwembad. Afstand van het hotel naar: centrum van de stad (3 km) en winkels (3 km). Op korte afstand van het hotel vindt u toeristische informatie. Gasten met een handicap kunnen gebruik maken van de volgende voorzieningen: drempelvrije toegang. Voor uw vertier biedt het hotel een discotheek. Voertuigen kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats.



Voorzieningen:

Voor uw gemak worden de volgende diensten aangeboden: schoonmaakservice, een geldwisselkantoor, roomservice, medische zorg en wasservice. Toegang tot internet is mogelijk op wifi-hotspots. Dit gezinsvriendelijke hotel biedt oppasservice, een kinderclub, animatie voor kinderen en een kinderbadje om voor een comfortabel verblijf voor zowel de ouders als ook de jonge gasten te zorgen. Het hotel heeft een vergaderzaal. Openingstijden van de receptie: 24u.



Eten:

Het hotel heeft 7 restaurants. Een snackbar is de gehele dag geopend. In de avond bent u welkom in de bar bij de lobby. All-Inclusive: All-Inclusive omvat bier, plaatselijke alcoholische dranken, wijn, snacks (service uren: 15:00 - 17:00) en frisdranken.



Sport en ontspanning:

Een scala aan recreatieve activiteiten wordt aangeboden door het hotel zoals tafeltennis, een animatieprogramma, een gameroom en biljart. Bij Xperience Kiroseiz Premier bestaan de wellness faciliteiten onder andere uit een whirlpool, een spa en stoombad. Gasten, die een sportieve vakantie willen, kunnen gebruik maken van activiteiten als beachvolleybal, fitness en aerobics. Watersporten, zoals speedbootvaren, waterski&235;n en jetski&235;n worden op het strand aangeboden door lokale aanbieders. Het hotel biedt voor zijn gasten, afhankelijk van het weer en seizoen, een avondprogramma of live muziek.



Aanvullende informatie:

Betalingsmogelijkheden zijn: Euro/Master Card, Visa Card en American Express. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Vind hier scherpe prijzen voor uw vakantie naar Egypte


De beste aanbiedingen voor vluchten naar Egypte



Xperience Kiroseiz Premier 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail