5 plaatsen die je gezien moet hebben in Egypte

1. The Valley of the Kings

Veel mensen kennen Egypte alleen van de piramiden, maar op een paar uur afstand van de piramiden in Luxor bevindt zich een ondergronds wonder dat Vallei der Koningen heet.

Op deze begraafplaats werden enkele van de grootste oude Egyptische koningen en koninginnen begraven met hun eigen schatten. De Egyptenaren geloofden namelijk dat de dood slechts een poort naar onsterfelijkheid is, en dus bereidden zij hun graven voor met alles wat zij in het hiernamaals nodig zouden kunnen hebben.

De Vallei der Koningen is een spectaculaire tentoonstelling vol verbazingwekkende hiƫrogliefen, kunst en versieringen die u ten minste eenmaal in uw leven zou moeten zien.
1. Philae Temple

De charmante en pittoreske Philae Tempel is de perfecte bestemming voor elke geschiedenisliefhebber, en is gewijd aan Isis de godin van het moederschap, magie, dood, genezing, en wedergeboorte.

Stap in de Egyptische geschiedenis, want Philae is de plaats waar het meest uitgebreide en invloedrijke verhaal uit de oude Egyptische mythologie werd uitgehouwen (Isis en Osiris).

s Nachts is er een verbazingwekkende klank- en lichtshow in de tempel waardoor u een reis naar het verleden kunt maken. Stelt u zich de Philae Tempel voor die bruist van leven tijdens deze multimediale reis die uw zintuigen prikkelt, en ontdek de legenden van Isis en Osiris door middel van een verteld verhaal dat vergezeld gaat van dramatische verlichting en meeslepende muziek.